С изцяло подновен автопарк от 217 хибридни автомобила ще разполага

...
С изцяло подновен автопарк от 217 хибридни автомобила ще разполага
Коментари Харесай

Водещ производител на бира у нас инвестира близо €2 милиона в хибриден автопарк

С напълно възобновен автопарк от 217 хибридни автомобила ще разполага до края на 2023 година " Карлсберг България ", като инвестицията в него е размер на близо 2 млн. евро, оповестиха от компанията за Money.bg.

Избрани са модели на Toyota, които са с съвсем изцяло безшумно задвижване за до 50% от времето, прекарано на пътя. Според " Карлсберг България " това прави возилата " превъзходен избор за градски и междуградски пътувания " - и то със доста понижено обособяване на въглеродни излъчвания в атмосферата.

" Зелени дружно "

е общ план на Money.bg и Webcafe.bg, който обръща внимание на екологичните трендове - както в всекидневието на всеки от нас, по този начин и в бизнеса.

Научете повече тук:

Интересен подробност е, че всички служебни коли имат " блокиращи дрегер устройства, които не разрешават ръководството на автомобила в нетрезво положение ". От компанията, която е водещ производител на бира в страната, означават, че следват " прецизна политика на виновната консумация на алкохол ".

" Зелен " прогрес

От " Карлсберг България " се похвалиха, че за интервала 2015-2022 година са постигнали понижение на въглеродните си излъчвания в размер на 24% по цялата верига от доставката на суровините през производството до идването при крайния консуматор.
 След инвестиция за 23 млн. лева:
Какво съставлява инвестицията за 23 млн. лева на Carlsberg у нас

В Благоевград беше открита нова индустриална линия, в Шумен построяват пречиствателна станция

" Общото количество спестени въглеродни излъчвания е 58 хиляди тона въглеродни излъчвания, което се равнява на въглеродния отпечатък от 22 000 коли ", допълват от компанията.

Нейните бирени бутилки минават през до 50 индустриални цикъла за спестовност на ток и запаси, а в това време през последните две години са влезнали в употреба над 6000 енергоспестяващи витрини и също така 640 слънчеви панела в пивоварната в Благоевград към този момент обезпечават част от нужната ѝ сила.

" " демонстрира положителните образци и значимите препоръки - всичко, което би трябвало да знаем по пътя към по-природосъобразно битие, работа и правене на бизнес. Проектът се реализира с поддръжката на,,,,,,,,.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР