С името БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ВМРО, Воля и НФСБ тръгват обединени

...
С името БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ ВМРО, Воля и НФСБ тръгват обединени
Коментари Харесай

ВМРО, Воля и НФСБ ще се явят заедно на изборите на 11 юли

С името " БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ " Вътрешна македонска революционна организация, " Воля " и НФСБ потеглят обединени към изборите на 11 юли.

Без водачите в листите новата групировка дава поръчка за продължение на твърдата политика в отбрана на националните ползи.

Днес трите партии подписаха предизборно съглашение , с което сложиха и началото на обещаното обединяване на патриотичния бранш в България.

Патриотичната коалиция се сплотява към 10 съществени правилото. Водещи измежду тях са национално помиряване и преустановяване на междуинституционалните войни, повишение на приходите и пенсиите, ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния банкрут, превъзмогване на демографската злополука, недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България, самостоятелна и национално виновна външна политика, отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове, преустановяване на обществения паразитизъм, въвеждане на учебен ценз при гласоподаване, децентрализация, нулева приемливост към корупцията, както и нов Обществен контракт.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР