С грандиозен финал приключи вторият сезон на Маскирания певец. Вотът

С грандиозен финал приключи вторият сезон на Маскирания певец. Вотът ...

Ето кой стои зад маската на големия победител в Маскирания певец.

С грандиозен финал приключи вторият сезон на "Маскирания певец". Вотът на зрителите отреди победата на талантливата Баба Ягa, зад чиято маска стои Борислав Захариев, по-известен като Боби Турбото.
На второ място, на метри от финала, остана Невена Цонева, която се криеше под маската на Булката. На почетната стълбица се нареди и Християна Лоизу, която си отвоюва престижното трето място зад образа на Хищницата.
 

 
 


"Огромно благодаря за това, което направихте с този костюм. Благодаря на целия екип, който стои зад предаването. Не мога да повярвам какво прочетох за себе си през последните три месеца. На последно място ще ви кажа, че човек никога не трябва да се отказва. Когато се трудиш - ще стане, никога не се отказвайте", каза големият победител секунди след като свали маската си.
„Щастлива съм, че ме разпознахте, защото малко са разпознаваемите изпълнители. Ценя трудът на целия екип зад сцена. Изключителна организация", категорична бе финалистката Невена Цонева.
 
РАЗКРИХА КОЯ Е БАБА ЯГА ОТ "МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ" Разкриха коя е Баба Яга от Маскираният певец Разкриха коя е Баба Яга от "Маскираният певец"
Иcтeриятa и миcтeриятa oкoлo нaй-кoмeнтирaния и зaгaдъчeн пeрcoнaж в „Мacкирaният пeвeц” cтaвa вce пo-гoлямa. Oт 3 мeceцa з...
„Този образ беше много отговорен. Трябваше да поддържам фигурата си, но и да съм достатъчно подвижна. Искам да благодаря на целия екип за поканата и на всички, които са гласували за мен!“, сподели Християна Лоизу.


В крайна сметка като най-любим герой на публиката се доказа Баба Яга.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com