С грандиозен финал по приключи първият сезон на най-мистериозното шоу

...
С грандиозен финал по приключи първият сезон на най-мистериозното шоу
Коментари Харесай

Маските паднаха: Големият победител в „Маскираният певец“ е...

С величествен край по завърши първият сезон на най-мистериозното шоу в България. Вотът на феновете отреди на Гарвана успеха в „ Маскираният артист “.

Певицата Михаела Маринова съумя да скрие самоличността си под обаятелната маска цели тринайсет епизода - освен от правилните почитатели на предаването, само че и от изтъкнатите детективи, които деликатно следяха всяка улика и осъществяване на участниците.
На второ място, на метри от финала, остана Жана Бергендорф, която се криеше под маската на Розата. На почетната стълбица се подреди и Маги Джанаварова, която си отвоюва влиятелното трето място зад облика на Пчелата.
 NOVA
Талантливата Михаела Маринова не скри насладата си от успеха и показа разгорещено: „ Благодаря на всички за тази страст. Зрителите в студиото са толкоз зареждащи - цялостните ми душата. Гарванът е доста признателен и благополучен. Всеки път се увещавам, че екипът на това предаване са изключителни експерти и откровено им благодаря за всичко. Благодаря за вярата и поканата да вземам участие. Искам да употребявам случая да се извиня на всички мои близки, които се постановяваше толкоз време да неистина. Но имах положително опрощение – сега протоколирам моя първи албум и всякога им споделях, че отивам да протоколирам някоя нова ария за него. “ Зрителите на NOVA помнят Михаела и с успеха й във формата „ Като две капки вода “ през 2017 година, както и с присъединяване й в третия сезон на „ X Factor ”.-->
 NOVA
Заелата второ място Жана Бергендорф разяснява: „ За мен единствено фактът, че съм тук на тази сцена значи, че съм победител. Много благодаря на продуцентите за поканата – за мен беше едно прелестно и същинско прекарване. Много беше готино да си под тази маска, свикваш с нея. Признавам, че беше извънредно мъчно да укривам своето присъединяване, най-много от сина ми. “ Жана също стартира своята музикална кариера на сцената на „ X Factor “, като печели втория сезон на предаването.
 NOVA
Първата свалила маската довечера, и заела трето място - Маги Джанаварова - показа: „ Много се вълнувам. Благодаря на всички хора, които ме подкрепяха. Благодаря на продуцентите, че ме поканиха да бъда част от това шоу. И несъмнено на всички асистенти, които ни помагаха в това начинание. „ Маскираният артист “ ми даде голямо неспокойствие, от което имах потребност тъкмо в този момент “. Маги също стартира кариерата си от музикален формат, а през днешния ден е самопродуциращ се реализатор с един независим албум зад тила си.
 
Повече за присъединяване на Михаела Маринова феновете ще научат в понеделник, 9 декември, когато тя ще бъде извънреден посетител в „ Здравей, България “. Само ден по-късно, на 10 декември, Аделина Радева и Виктор Николаев ще посрещнат в студиото на утринния блок на NOVA Маги Джанаварова и Жана Бергендорф.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР