С гореща целувка Робърт де Ниро поздрави Мерил Стрийп за

...
С гореща целувка Робърт де Ниро поздрави Мерил Стрийп за
Коментари Харесай

С целувка Де Ниро поздрави Мерил Стрийп за новата ѝ награда

С гореща целувка Робърт де Ниро поздрави Мерил Стрийп за премията ѝ за най-хубава актриса на годишната гала по връчването на премиите на Националния съвет на кинокритиците (National Board of Review) в Ню Йорк във вторник вечерта.

Носителката на "Оскар " завоюва оценката за присъединяване си във кино лентата The Post ( "Вестник на властта "). Драмата на Стивън Спилбърг споделя за "досиетата от Пентагона " - конфиденциални и уличаващи документи за войната във Виетнам, изтекли към "Вашингтон пост " и "Ню Йорк таймс " през 1971 година и станали мотив за правосъден конфликт сред пресата и Белия дом.

Церемонията бе белязана от водещите събития, станали през миналата година - встъпването на Тръмп в служба и придвижването, зародило се в обществените мрежи - #MeToo.

#Мetoo и милионите дами и мъже, които са били полово насилвани

Актриси ще се облекат в черно на "Златен глобус "

Де Ниро употребява трибуната, с цел да изрази още един път мнението си за новия президент на Съединени американски щати.

"Аплодисменти за този глупак, станал президент на страната ", съобщи холивудската звезда.

Робърт Де Ниро: Чувствам се по този начин, както след 11 септември

Мерил Стрийп пък употребява момента, с цел да благодари на мъжете, които са били нейни ментори и сътрудници на фона на свадите след аферата "Уайнстийн " и придвижването Time's up, в което се включи и тя.

“Thank you NBR you’re all so smart and have good taste!!” - Meryl Streep, winner of the best actress award. Wow, BLUSHING! ☺️ #NBRAwards #NBRGala #MerylStreep pic.twitter.com/NYItQv7IRT
— NBR (@NBRfilm) 10 януари 2018 година
Жертвите на Харви Уайнстийн - СНИМКИ

Добре пристигнали в пъкъла - скечът, който завладя интернет

"Обичам мъжете. Да, знам, че това бе годината на дамите и всичко останало, само че всички учители в моя живот са били мъже ", сподели актрисата. И добави - "Нашият филм (бел. ред. - имайки поради The Post) е прецизен образец за обстановката, в която се намираме в този момент. Той показва една добра работна среда сред мъже и дами, където уважението и предаността към работата са от първостепенно значение. Честно казано, това демонстрира и дългогодишният ми опит.

Check out all-choices list of winners by #NationalBoardofReview with @ThePostMovie @LadyBirdMovie @BabyDriverMovie @downsizingfilm @dunkirkmovie @GetOutMovie @WolverineMovie @pixarcoco #PhantomThread #TheDisasterArtist #CallMeByYourName: https://t.co/8oWXvBgMFO pic.twitter.com/g4m1BANPeW
— angry swarley (@swarley_net) 30 ноември 2017 година
През последните седмици Мерил Стрийп стана обект на нападки от страна на други актриси, които я упрекнаха в двуличие по проблема "Уайнстийн ".

Актрисата съобщи, че не е знаела за половите похищения на Харви Уайнстийн и се включи в самодейността в поддръжка на жертвите на продуцента, като бе облечена в черно на премиите "Златен глобус ".

ВИЖТЕ ЗВЕЗДИТЕ НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ В ГАЛЕРИЯТА НИ

В същото време нейната колежка Роуз МакГауън - една от първите дами, признали, че са жертви на Харви Уайнстийн, упрекна Мерил в двуличие, защото тя дълги години е била близка с холивудския продуцент.

По-късно по улиците на Ел Ей бяха разлепени билбордове със фотография на Мерил Стрийп и Харви Уайнстийн с надпис "Тя знаеше ".

Мерил отхвърли обвиняванията против нея и се появи на церемонията по връчването на премиите "Златен глобус " облечена в черна рокля.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР