С фокус баскетбол“стартира днешният обзор на изминалата седмица през погледа

...
С фокус баскетбол“стартира днешният обзор на изминалата седмица през погледа
Коментари Харесай

Иво Иванов: Ще има нови герои в Националната баскетболна асоциация | „В темпото на Кари“, 17.06.2023

С фокус „ баскетбол “стартира днешният преглед на миналата седмица през погледа на „ Темпото на Кари “. Първи посетител в студиото е спортният публицист и публицист Иво Иванов, с който приказваме за Националната баскетболна асоциация и сезонът там.

Баскетболът е огромната пристрастеност на Иво Иванов. Този сезон ще остане в историята с върха на Леброн Джеймс, който съумя да задмине Карим Абдул - Джабар по ефикасност в Националната баскетболна асоциация, само че ще остане в историята и с успеха на Денвър във финалите на Асоциацията. Това е тим, който в никакъв случай не е печелил купата, в никакъв случай не е бил и на край. В същото време обаче това е тим, през който са минали доста от легендите на баскетбола – Дейвид Томпсън, Алан Айверсън,  Кармело Антъни, разяснява Иванов.

Истината е, че те бяха най-хубавият тим от началото до края и заслужаваха купата. Миналогодишният първенец - „ Голдън Стейт Уориърс “ отпаднаха от плейофите и стана ясно, че към този момент ще има промяна на поколенията и може би този тим няма да го забележим в същия състав в никакъв случай повече. Ще има нови герои в Националната баскетболна асоциация. Новите герои са тимове като Сакраменто Кингс, Оклахома Сити Тъндър, млади, с огромен капацитет и различен жанр на игра, означи още Иво Иванов.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР