С екстремно водно изпитание стартира седмият сезон на Survivor“, който

...
С екстремно водно изпитание стартира седмият сезон на Survivor“, който
Коментари Харесай

„Survivor“ стартира зрелищно – с хеликоптери и адска водна пързалка (ГАЛЕРИЯ)

С рисково водно тестване започва седмият сезон на „ Survivor “, който ще се излъчва съвсем в действително време и ще докара участниците до ръба на физическите и психическите им сили. Веднага след стъпването им в Доминикана двайсетимата мъже и дами трябваше да се хвърлят през глава в приключението и да се спуснат по гигантска пързалка, сходна на водопад, с цел да покажат до каква степен са готови за незнайното, написа Дир.бг.

Всеки един обаче откри сили да се качи на стръмното оборудване, без да се опасява, че може да изхвърчи или да се нарани по пътя надолу. Освен да се пуснат по пързалката, на участниците им се наложи да се състезават като мъкнат кофи, цялостни с вода и да стрелят с торбички с пясък.

В това тестване племето „ Известни “ се оправи по-бързо от конкурентното „ Войни “ и взе имунитет. В борбата отлична физическа форма демонстрираха футболистът Благо Георгиев, моделът Иван Булкин и артистът Филип Буков, а кулинарката Божана Кацарова показва непредвидена спортна завист.

1 of 9

Пристигането на сървайвърите в Доминикана също беше повече от атрактивно. Претендентите за купата „ Последният оживял “ бяха пуснати от хеликоптери непосредствено в Карибско море и безусловно цопнаха в риалитито, което ще продължи три месеца.

В идващите три месеца сървайвърите ще би трябвало да изградят заслон на острова, който не всеки път ще бъде гостолюбив към тях и да понесат тежки ограничения. По пътя към финала те ще влязат в игри и тествания с необикновен мащаб и ще би трябвало да покажат освен физическа мощ, само че и стратегическо мислене.

Седмият сезон на „ Survivor “ ще предложи още по-силни страсти на почитателите като им даде опция да изживеят приключението по едно и също време с участниците в него. Като се излъчва съвсем в действително време, предаването за пръв път ще даде опция на феновете да вземат интензивно присъединяване в развоя на събитията. Единствено те ще дефинират кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и огромния победител в края на сезона, който ще грабне и премията от 150 000 лева

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР