С ехидна усмивка, явен усет към красиви жени и крадящ

...
С ехидна усмивка, явен усет към красиви жени и крадящ
Коментари Харесай

Башар Рахал ни разсмива в лекарска престилка

С ехидна усмивка, очевиден нюх към красиви дами и крадящ кюфтета от пациенти си – в такава светлина виждаме артиста Башар Рахал в новия български сериал „ Аз и моите дами “. За продукцията на Българска национална телевизия звездата скача в престилката на доктор Крумов, който е най-хубав другар на основния воин.

И въпреки всичко след премиерния епизод персонажът на Бахар събра най-вече благосклонности от страна на феновете поради свежия комизъм, който вкарва в сюжета.

Историята се върти към хирурга Филип, чиято роля е поверена на Димитър Живков. Животът му върви като по учебник – става рано, ляга рано, разпуска с класическа музика и отбягва алкохола. Като негово украшение се явява обичаната му Кристина, която неслучайно назовава „ порцеланова кукла “. Младата дизайнерка, изиграна от красивата Мария Сотирова, страда от липса на внимание от страна на татко си и се бори с паник офанзиви. Работата на Филип го води и в Бургас, където среща Мая (Христина Джурова). Бургазлийката влиза в графата „ диви и щастливи “ и за нея няма значение дали ще вдигне ваучър в събота или в понеделник. Тепърва Филип ще търси салдото сред спокойния живот в столицата и бурната случка край морето.

Сценарият е дело на Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, на режисьорския стол сяда Боя Харизанова, а оператор е Борис Луканов. Кастът включва още Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и други.

Комедийната драма ще се разгърне в шест епизода и ще се излъчва в сряда и четвъртък от 21 ч. по Българска национална телевизия 1.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР