С едноседмично закъснение Българската федерация по баскетбол (БФБ) реагира с

...
С едноседмично закъснение Българската федерация по баскетбол (БФБ) реагира с
Коментари Харесай

Българската федерация по баскетбол осъди поведението на Тити Папазов

С едноседмично забавяне Българската федерация по баскетбол (БФБ) реагира с неоправдателна декларация против Тити Папазов поради, осъдена от него с остригване на косата поради невярност.

" Действията, на които е подложил момиче съгласно личния му роман, са в цялостно несъгласие с морала и публичната роля на БФБ ", се споделя в позицията на сдружението, в което клубът на Папазов " Левски 2014 " членува.

" Всяка форма на експанзия – психическа, физическа, е извънредно неприемлива и уронваща престижа на организацията, несъвместима с разбиранията ни за цивилизовани човешки връзки, основаващи се на взаимно почитание и приемливост ", написа още в декларацията, подписана от президента на БФБаскетбол Георги Глушков.

Той добавя и своя персонална позиция, в която споделя, че " необятното публичното неодобрение, на което е подложен господин Папазов през последните дни за дейностите си преди 28 години, е очевиден знак, че българското общество не може и няма да търпи сходни прояви повече, макар изтеклата отминалост ".

Това е първата спортна асоциация, която категорично се разграничава и осъжда дейностите на Папазов след абсурда от последната седмица.

За съпоставяне - водещият на подкаста Йонислав Йотов - Тото остана без поради това, че не направи каквато и да е забележка по време на описа на баскетболния треньор за издевателството против тийнейджърката през 90-те години, а даже се забавляваше дружно с него. Впоследствие Тото сервира обществено опрощение за подкаста и спря достъпа до клиповете си в YouTube.

Скандалният епизод е сниман още в края на март 2023 година, само че притегли публично внимание едвам в края на юли, когато 18-годишно момиче беше обезобразено и остригано в Стара Загора.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР