С едно ще запомня пандемията. С неспособността на държавата ни

...
С едно ще запомня пандемията. С неспособността на държавата ни
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова остро разкритикува преминаването на по-големите ученици към онлайн обучение

С едно ще запомня пандемията. С неспособността на страната ни да сътвори условия за децата да посещават учебно заведение като безспорен приоритет пред всяка комерсиална активност.

Това написа в профила си във Фейсбук депутатът от " Демократична България " Елисавета Белобрадова във връзка прекосяването към онлайн образование на по-големите възпитаници.
Елисавета Белобрадова с роман за проблемите на центровете, грижещи се за жертви на домашно принуждение
Най-сетне изборите свършиха. Започват договарянията за държавно управление и аз ще вземам участие в работната група по тематиките на труда и обществената по...
Прочети повече
" Извинявам се на всички наранени фамилии, усещам го като персонален неуспех. Надявам се да е единствено пет дни. Надявам се да са тези последни пет дни, в които вечно се разделяме освен с пандемичната конюнктура, а и с повсеместната философия, демонстрирана непрекъснато през последните години, че в случай че би трябвало да избираме кого да жертваме, постоянно избираме първи децата като тези лица, дето не гласоподават.

За следващ път те са единствените, наблягам единствените, които на 100 % остават вкъщи, до момента в който заведения за хранене, питейни заведения работят, молове са отворени и аз персонално предходната седмица присъствах най-малко на 3 срещи, в които напълно публично, по протокол и институционализирано ни бяха натъпкали 50 индивида в стая за 10.

И защото измежду народните представители, имаме поборници за независимост и самостоятелност от игото на пандемията, част от тях постоянно са без маски. Тях никой не ги глоби, само че за сметка на това децата ни са още веднъж вкъщи.

Инак, доста хубаво ми се отговори на запитването по какъв начин отново стигнахме до там. Било решение на локално равнище ", написа още тя.
Белобрадова: Поздравявам Ицо Хазарта, който смазва с резултат
Поздрави на спечелилите от " Продължаваме промяната ". Поздрави и на Христо Петров, който смазва с резултат в 25 МИР. Беше чест да се из...
Прочети повече
 

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР