С едмицата на модата в Ню Йорк приключи с ревю

...
С едмицата на модата в Ню Йорк приключи с ревю
Коментари Харесай

Том Форд представи бляскави тоалети и диско цветове в Ню Йорк

С едмицата на модата в Ню Йорк завърши с ревю на дизайнера Том Форд, съобщи Асошиейтед прес.

Той показа пролетно-лятната си сбирка 2022 година в центъра "Линкълн " пред 120 посетители, измежду които Дженифър Хъдсън, Дан Леви, Джулиан Мур. Дефилето мина при съблюдаване на строгите противоепидемични ограничения, а всички присъстващи бяха с защитни маски.

В новата си сбирка Том Форд залага на блестящи тоалети в състезателен жанр и ярки, диско цветове - розово, синьо, лилаво с пайети.

Манекенките, измежду които Джиджи Хадид, демонстрираха лъскави сака, къси блузи и необятни панталони със странични джобове. Мъжете пък дефилираха в златисти и сребристи костюми.

Том Форд, който е ръководител на Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати, съобщи, че е бил мощно повлиян от спортните дрехи и желанието на осемгодишния си наследник да върви на учебно заведение в баскетболен екип.



"Реших да прегърна наклонността, като придам състезателен образ на дамското вечерно облекло ", показа Форд. Според него сбирката пресъздава блестящата, непринудена атмосфера на Лос Анджелис, където живее.

Дефилета с присъстващи в залите посетители бяха извършени за първи път от година и половина на Нюйоркската седмица на модата.

През миналите два сезона коронавирусната пандемия принуди марките виртуално да показват сбирките си.
 Том Форд показа блестящи тоалети и диско цветове в Ню Йорк Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Важно известие! Всички, имунизирани с Pfizer и Moderna, да се явят до най-близката 5G клетка, за приемане на ъпдейт за новите версии на вируса. Ваксинираните… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова е един от 200 екипа в света, които работят за лекарства срещу COVID-19Той бе дълготраен учител по УНГ заболявания в Медицинския факултет на СУЕвелин Банев се търси от три държавиТалантливата възпитаничка на 22 СЕУ „ Георги Раковски ”, гр. София, се отличи в конкуренцията на над 100 деца от цялата страна, които се включиха в тазгодишното издание на конкурсаОт прокуратурата са безапелационни, че това не е належащо и ще тласне системата в хаосНие ясно сме си определили по какъв начин работим, имаме ясно написани периоди, безапелационна бе тя " Все още съм жив ", пошегува се папатаС висок резултат дебютира и документалната поредност „ Да хванеш гората “„ Зелените “ оферират да се забрани потреблението на избрани антибиотични и антибактериални препарати във фуражаПроф. Асен Балтов е уволнен от " Пирогов " в понеделник по обедНачалото на образователната година съответствува с връщането на работните им места на съвсем всички триста хиляди работещи в градските служби на Ню Йорк " Никога не е било по-лесно да се ваксинираш ", съобщи немската канцлерка Ангела МеркелВижте какво оповестиха от прессекретариата на президента " Констатирахме ужасяващо полицейско принуждение, прикривано със съучастничество на длъжностни лица и магистрати ", изясни ръководителят на Временната комисия за полицейско принуждение Николай Хаджигенов
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР