С две музикални награди от международния фестивал за народна музика

...
С две музикални награди от международния фестивал за народна музика
Коментари Харесай

Поли Паскова с две награди в Босна

С две музикални награди от интернационалния фестивал за национална музика в Босна “Raspjevano ljeto” 2017 се завърна любимката на публиката Поли Паскова. Един от наградите е за повсеместен принос, като певицата изнесе и рецитал по време на събитието, събрало музикални реализатори от разнообразни страни. Най-големите босненски медии взеха изявление от българската фолклорна звезда, а босненската легенда Радмило Зекич предложения Поли да запишат взаимен дует.

"Посрещнаха ме доста топло, като същински другари. За повторно съм в Босна и имаше огромен интерес към българския фолклор. Посетих неповторими места, както и манастира Света Петка, който е построен на голяма повърхност. Подобен е на нашия Рилски манастир ", споделя Поли.

След триумфите отвън България Поли Паскова приготвя и изненада за българите в Украина. Тя ще взе участие в благотворителния концерт на обединителния събор "Към Завета - Кубрат 105 ", който ще се състои на 16 и 17 септември в село Малая Перещепина, където преди 105 години е намерено най-голямото царско заравяне за епохата - на българския владетел-обединител Кубрат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР