С два пистолета е бил въоръжен тийнейджърът, окървавил основното училище

...
С два пистолета е бил въоръжен тийнейджърът, окървавил основното училище
Коментари Харесай

Тийнейджърът, окървавил училището в Белград, е бил с два пистолета

" С два револвера е бил въоръжен младежът, окървавил главното учебно заведение " Владислав Рибникар " в южния белградски квартал " Врачар ", съобщи локалното радио Б92.

" Ученикът се споделя Коста Кецманович. При обиска в учебното заведение полицията е намерила раницата с имената на ученика. В нея бяха открити три бутилки c коктейл " Молотов " и три пълнителя за револвер ", добави медията, като се базира на следствието.

По данни на сръбския вестник " Политика " младежът е почнал да стреля, откакто учителката му по история е поискала да го изпита.  

" Според информация на полицията всеобщото ликвидиране е било планувано от най-малко месец. Кецманович е набелязал жертвите си ", добави Б92.

По последни данни жертвите на Кецманович са девет. Б92 уточни, че с изключение на охранителя Драган Влахович са починали A. Д., K. А., M.А, E. K., A. Ч.,  A. Б., Б. A. и С. Н.

" В незабавни центрове в сръбската столица са признати общо седем души. Лекарите в една от клиниките се борят за живота на 13-годишно момиче ", добави радиото.

Междувременно сръбският министър на търговията Томислав Момирович сподели, че негово дете е станало очевидец на нещастието. " Потресен съм ", сподели той и изрази съболезнования на околните на жертвите.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР