С два гола на Рикардиньо Левски обърна до 2:1 Черно

...
С два гола на Рикардиньо Левски обърна до 2:1 Черно
Коментари Харесай

Левски си гарантира бараж за Европа след обрат срещу Черно море

С два гола на Рикардиньо Левски обърна до 2:1 Черно море в мач от 33-ия кръг на efbet Лига, игран на стадион " Георги Аспарухов ". Така " сините " събраха 61 точки и се изравниха с третия в класирането ЦСКА 1948, който в неделя приема Лудогорец. Черно море остава с 54 пункта на петото място и загуби шансове за четвъртата позиция, която дава право на присъединяване на бараж за Лигата на конференциите


Гостите поведоха още в 13-ата минута. Филип Кръстев при изнасянето на топката. Тя бе отнета от футболист на " моряците " и пратена в наказателното поле, където Машадо матира вратаря - 0:1.

Радостта на гостите обаче продължи малко. В 17-ата минута Уелтън проби в наказателното поле на Черно море и пусна към Рикардиньо, за който остана лесното - да добави топката във вратата на Дюлгеров 1:1. Малко по-късно Роналдо бе повален в наказателното поле на " моряците ", само че Георги Кабаков не уточни бялата точка макар претенциите на Левски.

Варненци започнаха мощно втората част и сътвориха няколко положения пред " синята " врата. В 58-ата минута топката се озова в Мазур Сула, само че неговият удар рикошира в Келиан ван дер Каап. Добавката на Алекс Фернандес също не откри задачата. Пашеко можеше да се възползва от неточност в защитата на домакините, само че не откри очертанията на вратата.

Противно на упованията, Левски стигна до цялостен поврат. В 72-ата минута Рикардиньо вкара втория си гол в мача за 2:1.

В седмата минута от добавеното време Атанас Илиев шутира непосредствено от директен свободен удар,, само че Пламен Андреев съумя да отрази топката, а Черно море получи правото да извърши корнер, след който Кристиан Димитров мазета на първа греда. Това бе и всичко во този мач. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР