С днешния Съвет се направи обобщение на ситуацията в Европа.

...
С днешния Съвет се направи обобщение на ситуацията в Европа.
Коментари Харесай

Борисов назова единственото доказано лекарство срещу COVID-19: Асоциализацията

С днешния Съвет се направи резюме на обстановката в Европа. Единствената хубава вест е, че идната седмица няма да вървим до Брюксел. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов след срещата си с евролидерите, написа Блиц.   " Една по една всички страни вкараха ограниченията, които ние започнахме да вкарваме от 28 февруари. Някои са доста закъснели и по тази причина в този момент работят под паника.

А някои напряко разрушават репутацията на Европейски Съюз.  Обещаха ми до 22 часа всички наши сънародници, които са спрени по границите на Полша, Хърватия, да бъдат прекарани с полицейски конвой и да си дойдат в България ", съобщи той.   " Правим всичко допустимо да приберем сънародниците си зад граница, само че това не значи, че като се приберат, ще тръгнат по посетители.

Ще бъдем извънредно строги. Никак не е прелестно да затваряме град и да харчим пари. И тези туристически компании, които си разрешиха да ни докарат толкоз туристи. В същото време, в този момент са ги докарали в хотел на " Лъвов мост ". Сега целия хотел на Лъвов мост го слагаме под карантина.  Ден за ден ограниченията за единственото потвърдено лекарство на досега - асоциализацията.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР