С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са саморегистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - Музикално ателие " Любопитни инсекти " на " Био игри " чака деца от 6 до 10 години в 11 часа в детския теоретичен център " Музейко ".

- София - По мотив своята 130-та годишнина зоопаркът предлага на своите гости нова просветителна графа, която ще добави станалата към този момент известна самодейност за демонстрационно хранене на животните С " Доктор Охболи " дребни и огромни могат да се срещнат с работата на ветеринарния доктор.

Ето и програмата:
11 часа – Примати – демонстрационно хранене с присъединяване на ветеринарни лекари, които ще опишат за лекуването на белоръкия гибон (Hylobates lar) Гиби.
12 часа – Гиганти - демонстрационно хранене
13 часа – Водоплаващи птици в езерото - демонстрационно хранене
13.30 часа – Щрауси - демонстрационно хранене
14 часа – Рис - демонстрационно хранене
15 часа – Влечуги - демонстрационно хранене
15.30 часа – Големи котки - демонстрационно хранене, по време на което доктор Иван Цветков ще опише за спецификите в профилактиката и лекуването на болести при животни, отглеждани в зоопаркови условия.

- Пловдив - От 16 часа в кафе-бар Vintage House на ул. " У. Гладстон " 15. (в Дом на културата " Борис Христов " ) ще гостуват Петя Кокудева и Ромина Беневенти, които ще опишат за най-вълнуващите, смешни и сложни моменти от основаването на книжката " Лупо и Тумба ". Входът е свободен.

- Русе - От 14 ч. в Историческия музей ще бъде открита филателната галерия " Светите Братя Кирил и Методий – Всесловенски просветители " на Музея на македонската битка в Скопие.

Неделя

- София - Ателието на " Био игри " " Изумителните галаго и пото " чака своите гости от 8 до 14-гошишна възраст от 11 часа в природонаучния музей. Необходимо е записване на [email protected]. При нужда, информация можете да получите на 0882/ 523281. Ще могат да вземат участие единствено авансово записани деца.

- София - артистът Стефан Вълдобрев ще пее с децата от зеления покрив в детския теоретичен център " Музейко ".

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР