С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на.

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено и.

В множеството градове събитията са лимитирани поради епидемиологичната конюнктура. Театралните салони в столицата и регионалните центрове обаче не престават работа с забавни оферти както за най-малките, по този начин и за порасналите деца. Програмата на театрите можете да видите в дъното на публикацията.

Събота

София - Изработване на къщички за птици, на LED-гривни и на декоративни есенни листа с витражна техника - това оферират работилниците за деня в детския учебен център " Музейко " . Подробности за графика и условията за влизане -.

София - В Южния парк ще се състои следващото детското тичане с дължина 2 км от самодейността. То е предопределено за деца от 4 до 14 години и им дава опция от най-ранна възраст да построяват трайни привички, дисциплинираност и спортна просвета. Началото е при паметника с гълъбите. В края на всяко тичане участниците получават лакомства и напитка. Подробности и регистрация -.

 С децата в почивните дни (27 и 28 ноември)
© Софийска опера

Събота - Софийската опера показва мюзикъла " Последното предпочитание " - театрална акомодация по баснята на Лафонтен " Щуреца и мравката " и по едноименната пиеса на Орлин Василев. В мюзикъла стремежът към нравственост и правдивост на щуреца е сравнен с безсърдечието на мравката, само че новата история има друга развръзката и благополучен край. В функциите са децата от вокално-театрална групировка " Таласъмче ". Билети могат да се купят на касата на театъра или.

Пловдив - Регионалният природонаучен музей провежда двудневен празник за деца . Всички гости до 7-годишна възраст ще влизат гратис и ще получават подарък минерал. За улеснение на посетителите в постройката на музея ще има мобилна лаборатория за бързи антигенни проби за Коронавирус. Подробности -.

Варна - Всяка последна събота на месеца детско тичане с дължина 2 км от самодейността има и в Морската градина във Варна. Началото и финала са пред централния вход на Летния спектакъл. В края на всяко тичане участниците получават лакомства и напитка. Подробности и регистрация -.

Варна - Международният музикален фестивал " Варненско лято " демонстрира спектакъла за деца " Зимна приказка " в Фестивалния и конгресен център. На сцената ще бъде симфоничният юношески оркестър при Националното учебно заведение по изкуства " Д.Христов " с диригент Страцимир Павлов. Водещ е Руми Петрова в ролята на госпожа Виола.

Неделя

София - Предколедни работилнички провежда конна база " Алюр " в с. Войнеговци. Този път участниците ще създават дарове - пакетчета с ароматни соли за вана и пакетчета с естествен чай от билки и плодове. А в почивката ще яздят в есенната гора. Началото е в 10.30 ч., а краят - до 17 ч. Цена на билетите - 29 лева Подробности и авансово записване -.

 С децата в почивните дни (27 и 28 ноември)
© Конна база

Пловдив - Регионалният природонаучен музей провежда двудневен празник за деца . Всички гости до 7-годишна възраст ще влизат гратис и ще получават подарък минерал. За улеснение на посетителите, в постройката на музея ще има мобилна лаборатория за бързи антигенни проби за Коронавирус. Подробности -.

Благоевград - Почистване на парк " Ловен дом " в региона на зоопарка в Областния център от 14 до 17 ч. провеждат студенти от Клуба за резистентност към Американския университет в България и Сдружение " Активно българско общество ". Събраните боклуци по време на акцията ще бъдат разграничени по тип, след което ще бъдат извозени за преработване.

Програмите на държавните куклени театри в страната:

,
,,
,,
,
,,

Програмата за кината можете да откриете в рубриката

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР