С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

" С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са единствено регистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София - В " Мега мол " от 11 часа децата могат да си създадат домакински пластилин от брашно, пластификатор и оцветител. Повече - тук.

- София - Работилничката " Рисуване с бебоци " чака своите гости над 6-месечна възраст в " Дом Арарита " от 11 часа. Вижте повече тук.

- София - В " Мацаница " деца и родители имат опцията да рисуват на воля с ръце, крайници и тяло по пода и стените на залата на " Под дъгата ". Използваните бои са изцяло безвредни, основани особено за деца и лесни за пране. Желателно е въпреки всичко децата и родителите да са облечени с облекла, които са подобаващи за цапане, би трябвало да си носят и пантофки. Какво още - тук.

 С децата в почивните дни (29 февруари - 1 март)

- София - Баба Марта бърза да занесе пролетта в Artmade Kids, а децата ще се приготвят да я посрещнат с мартенички, които са създали сами от вълна, памучни тампони, бои, картони. Вижте детайлности тук.

- София - Творителница " Подарък за мама и баба " отваря порти в детски клуб " Горска приказка " от 11 часа. Занятието е уместно за деца от 3 до 14 години, детайлности можете да намерите тук.

- София - От 11 ч. в книжарницата на ул. " Любен Каравелов " децата могат да си създадат декоративно пано от бяла и алена прежда. Повече информация - тук.

- София - Магазин ИКЕА отваря работилничка за мартеници от 11 часа. Работилницата се намира в зоната до магазина за шведска храна. Входът е свободен, а местата са лимитирани. Събитието е уместно за деца на възраст над 5 години.

- София - Заповядайте от 11 часа на ул. " Иван Вазов " 38, с цел да си извършите мартенички от естествени материали - вълна, ръчно багрена прежда, шарени мъниста, ширити, синци, железни детайли. Няма ограничавания за възраст и присъединяване. Подробности - тук.

- София - " Креативна работилничка на баба Марта " е отворена за децата от 13.30 часа. Подробности - тук.

- София - В Yard Sofia ще се вършат цяло семейство мартеници - семейство " Овчарови ". Те ще са радостни и игриви, с крачета и ръчички, с очички и главички. Вижте детайлности тук.

- София - Ако децата ви обичат да гледат филми, питат ви по какъв начин се вършат, желаят да научат повече за режисурата, операторското майсторство, актьорската игра, обработката на видео, основаването на анимация, би трябвало единствено да ги заведете в 14 часа в книжарница ателие " Къща за птици " на ул. " Асен Златаров " 22. Филмовата работилница е безвъзмездна, детайлности - тук.

- София - Работилничка за мартенички е проведена по време на базара на изкуствата за Баба Марта и Деня на дамата, който ще се организира от 11 до 18 часа тук.

- Банкя - Мартенски заек и мартенички ще се създават от 17 часа на работилничката на учебен детски център " Бълбук ". Повече - тук.

- Хасково - Дърветата в централната част на Хасково ще бъдат украсени в бяло и алено в акцията " Украси дърво за 1 март ", оповестиха от локалната администрация. Инициативата е на общината и на " Младежки център ", в нея ще се включат 37 учебни заведения.

- Козлодуй - Празник на меда се организира в града.

- Карлово - Кукерски празник за здраве, изобилие и отпращане на зимата се отбелязва с шествие в града. В играта са включени и ритуали за здраве на хората и животните, а също и за изобилие.

Неделя

- София - В център " Моите Артистични Лица " на ул. " Лерин " 41 от 11 часа ще бъде показана куклена пиеса за деца. В нея се споделя по какъв начин Баба Зима не желае да си тръгне, а Баба Марта към този момент е на прага. Закачливи и грижовни - те оферират на децата чудни игри, с цел да им се харесат. Коя от тях ще завоюва сърцата на дребните фенове?

- София - Работилничка за мартеници провежда центъра за деца " Дъга от фантазии ". Направо ще си оживеят техните мартенички от кратунки и дърво, прежда, вълна, филц, пендари, мъниста и даже чушки. Подробности - тук.

- София - В " Мега мол " децата ще могат да си създадат една по друга мартеничка - агънце. Занятието е от 16 часа, детайлности - тук.

 С децата в почивните дни (29 февруари - 1 март)

- София - В идната кулинарна работилничка децата ще създадат сами кокосово парфе с ягоди, както и червено-бели бонбонки. Работилничката е подобаваща за деца от 5 до 13 години. Повече тук.

- София - Детски клуб " Горска приказка " кани всички на празника на Баба Марта. Ще има и кулинарна работилница, както и конкурс за най-хубавата рисунка, а и награди.

- София - Магазин ИКЕА отваря работилничка за мартеници от 11 часа. Работилницата се намира в зоната до магазина за шведска храна. Входът е свободен, а местата са лимитирани. Събитието е уместно за деца на възраст над 5 години.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Пловдив, Куклен спектакъл - Русе,
Куклен спектакъл - Сливен,Куклен спектакъл - София,
Куклен спектакъл - Стара Загора, Куклен спектакъл - Търговище,
Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР