С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник

...
С децата в почивните дни е рубрика на Детски Дневник
Коментари Харесай

С децата в почивните дни

С децата в почивните дни " е графа на " Детски Дневник " за хората, които избират в края на седмицата да изгонят от мислите си служебните проблеми и да се насладят на удоволствието да се забавляват с децата си. Ако имате информация за забавно идно събитие, пишете ни на [email protected].

За заетите родители седмичният бюлетин на " Детски Дневник " събира в петък на едно място гратис най-важните вести и най-интересните истории. Необходими са саморегистрация в id.capital.bg и абонамент.

Събота

- София – Кои са най-важните думи, които един странник би трябвало да знае? Как всяко пътешестване може да бъде среща с цялостен нов свят? На тези и други авантюристичен въпроси отговори е подготвила Рут Колева. От 11 часа певицата ще влезе в ролята на Музейковец за един ден. В Детския теоретичен център Рут и дребните гости ще създадат едно въображаемо околосветско странствуване.

- София - от 11 часа деца от 4 до 12 години и техните родители са добре пристигнали на откриването на Smarty Kids Център по Ментална аритметика.

Запишете се и на шоу урок, който ще ви запознае с нашите способи. Ще ви покаже пътя на създаване на успяващите наши деца. Самите те, ще усетят атмосферата и заряда. Разбира се, шоу урока не се заплаща.

- Варна - Миниакадемия " Пам и Бу " приветства родители и деца от 0 до 5 година за взаимно присъединяване в класовете: " Играй и учи " от 10 ч., Музика от 11 ч., Арт занимания от 12 ч., а от 17 часа ще се организира класът по Детска йога. Резервация за присъединяване може да извършите на тел. 0894 289 351. Актуална стратегия на останалите занимания може да намерите на уеб страницата на " Пам и Бу ".

- Село Кайнарджа, Силистренско - Фестивал на мира се организира във връзка 244-та годишнина от подписването през 1774 година на Кючуккайнарджанския кротичък контракт сред Русия и Турция. Благодарение на този факт Кайнарджа стана част от Европейска мрежа " Места на мира ". Мрежата сплотява селища в Европа, в които са подписани мирни контракти. Кайнарджанската община на Силистренска област бе публично призната за член на европейската мрежа " Места на мира " през 2015 година.

Празнична стратегия чака посетителите на фестивала, а в " работилнички за мир " децата ще могат да рисуват и да си създадат корабчета и " летящи послания за мир ". Ще има и обичайни добруджански ястия.

Неделя

- София - Откъде идват звуците? Как ги чуваме? С какво го вършим - с носа, ушите или мозъка? Защо някои животни чуват това, което хората в никакъв случай не биха могли? Децата ще схванат повече за звука и устройството на слуха и по какъв начин чуват особено подбрани животни през пряк опит и ролеви игри. Всяко дете ще създаде музикален инструмент в ателието на " Био игри " " В света на звуците и слуха ", което ще се организира от 11 часа в природонаучния музей. Поканени са деца от 5 до 7 години, като е належащо авансово записване на [email protected] или на тел. 0882/ 523281.

Програмите на държавните куклени театри в страната:
Куклен спектакъл - Бургас, Куклен спектакъл - Варна
Куклен спектакъл - Видин, Куклен спектакъл - Габрово
Куклен спектакъл - Добрич, Куклен спектакъл - Пловдив
Куклен спектакъл - Русе, Куклен спектакъл - Сливен
Куклен спектакъл - София, Куклен спектакъл - Стара Загора
Куклен спектакъл - Търговище, Куклен спектакъл - Ямбол
Програмата за кината можете да откриете в рубриката " След 5 "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР