С декларация от трибуната на Народното събрание излезе от името

...
С декларация от трибуната на Народното събрание излезе от името
Коментари Харесай

Тома Биков: Ние живеем със съзнанието, че сме грешни

С декларация от трибуната на Народното събрание излезе от името на групата на ГЕРБ депутатът Тома Биков, написа izbori.bg.

" Призовавам всички нас за повече примирение, за това да разберем къде сме сбъркали, тъй като всеки бърка. Да се разкаяме същински и да не повтаряме грешките си! Ние живеем със съзнанието, че сме неверни и това е съзнанието на всеки християнин ", разгласи от трибуната той от името на депутатите на ГЕРБ.

" В тази Страстна седмица би трябвало да си дадем сметка за това, което нашият господ Исус Христос е направил за нас, а не за себе си ", сподели още Биков.

" Защото християнската вяра е в центъра на българската национална еднаквост. Християнската вяра беше това, което запази българската нация през последните над 1000 г.Светло посрещане на празниците и желаем здраве и триумф и на всички останали представители на нацията, които не изповядват християнството, само че дружно с християните ще отбележат този празник ", пожела Биков.

Депутатите си гласуваха почивка от 12 дни -  до 8 май 2019 година

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР