С дълбок психологически замисъл и докосваща всички сетива, дарителската кутия

...
С дълбок психологически замисъл и докосваща всички сетива, дарителската кутия
Коментари Харесай

Дарителска кутия на УНИЦЕФ предизвиква изобилие от човещина

С бездънен психически план и докосваща всички сетива, дарителската кутия за УНИЦЕФ, основана от основаната в Сеул рекламна организация " Daehong Communications ", може да стои в изправено състояние единствено в резултат на количеството парични средства, събрани в нея. Наречена " Roly-Poly Donation Box ", тя изобразява едно дете в потребност.

Призив със мощно въздействащ и причинно-следствен резултат. На тип наподобяваща куклата матриошка със заоблено дъно, дарителската кутия стои в легнало състояние и единствено увеличаващото се тегло на пуснатите монети, които хората подаряват, пускайки през стеснен процеп е нея, постепенно я провокират да се изправи...

Идеята е да се подкрепят децата в последна потребност, само че тази акция ни кара да се замислим за процеса на това да се случи. Количеството хора, обединени в една посока на мислене, а не сумата пари има основополагащото значение.

Стремеж за помощ със мощен прочувствен заряд, дразнещ един от най-ценните и значими добродетели в съзнателното човешко битие - милосърдието.

 1  2  3  4  5  6

 

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР