С бясно чалга парти Златка отпразнува празника на съпруг номер

...
С бясно чалга парти Златка отпразнува празника на съпруг номер
Коментари Харесай

Златка празнува бясно рождения ден на Карен

С лудо чалга празненство Златка отпразнува празника на брачен партньор номер три! Карен означи своя 30-и рожден ден в столично заведение с празненство група, отпред на която се вихри точно брачната половинка му.

Златка напоително споделяше фрагменти в обществените мрежи от купона на бащата на второто й дете, който е с 8 години по-млад от нея. На тях се вижда, че плеймейтката е във вихъра си, а настроението ескалира с всяка последваща чаша алкохол. Кръшни танци, пеене с цяло гърло и проявление на прелести са единствено част от шоупрограмата на Русата Златка.



Райкова не спираше да пее на мъжа си

Пикът на празненството, несъмнено, е появяването на тортата и свещичките, които младият мъж би трябвало да духне. Зазвучава чалга версията на " Хепи бърдей ", а Райкова припява и крещи " милионер във евро ". На фона на всичко това хвърчат десетки подправени банкноти, които отрупват масата и гостите. Около сепарето се виждат издишани балони и доста салфетки, което подсказва, че купонът е бил с всички екстри.



Карен се забавлява с подправени пари

Празникът не мина и без гаф, откакто Златка реши да запечата следващия радостен миг, само че по-късно не помни да изключи телефона си. За няколко секунди тя предлага панорама в наедрял проект на напращелите си гърди и задните си елементи. Впоследствие клипчето беше изтрито, само че доста от почитателите й съумяха да му се порадват.



Голямо количество алкохол забавлява гостите

Близки до Райкова шушукат, че от известно време плеймейтката още веднъж е почнала да купонясва с мотив и без мотив. Този живот не й е непознат, защото се беше трансформирал във ежедневие за Райкова, преди да се обвърже с някогашния си брачен партньор Благой Георгиев.



Златка се чекне пред огледала

Златка и Карен са измежду най-обсъжданите двойки у нас. Двамата не стопират да обикалят света и да прекарват време със фамилията си. Миналата седмица модифицираната русокоска не пропусна да пръсне дежурната доза съблазън из гръцките плажове. Златка, Карен и децата бяха отседнали в страхотна вила наоколо до най-красивите плажове, а мускулестият мачо с арменски корени се стараеше нищо да не липсва на половинката му, която е привикнала с първокласен метод на живот. От своя страна плеймейтката показва какъв брой е щастлива с новия си фамилен статут. Припомняме, че двойката подвигна обилна женитба предходната година, а малко по-късно се появи и синът им. Новият мъж на Злати се схваща и доста добре с първородния наследник на плеймейтката и Благо Джизъса - Благой.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР