С бурни аплодисменти бяха посрещнати актьорите Ники Илиев, Орлин Павлов,

...
С бурни аплодисменти бяха посрещнати актьорите Ники Илиев, Орлин Павлов,
Коментари Харесай

Аплодираха Ники Илиев и Орлин Павлов в Рим - slava.bg

С бурни овации бяха посрещнати актьорите Ники Илиев, Орлин Павлов, Башар Рахал и Райна Караянева в Рим през почивните дни. Четиримата отскочиха до италианската столица, с цел да показват кино лентата си „ Завръщане “. Последното заглавие с присъединяване на Стефан Данаилов бе излъчено в границите на 13-ото издание на фестивала за българско кино.

Форумът тази година е присъединил в програмата си и филми като документалния „ Монолог “ на Георги Тошев за Стефан Данаилов, „ Писма от Антарктида “ на Станислав Дончев, „ Доза благополучие “ на Яна Титова и други

Междувременно „ Завръщане “ ще направи десант и по родното Черноморие тези дни. Във вторник режисьорът Ники Илиев ще го показа на фестивала „ Златна роза “. Скоро „ Завръщане “ ще се снабди и с продължение. По него Илиев работи от към този момент няколко месеца, а сега е на стадий намиране на подобаващите местоположения за фотоси.

Пред „ Монитор “, че дружината другари, формирана от Алекс (Илиев), Бранимир (Башар Рахал), Вики (Орлин Павлов), Дидо (Бойко Кръстанов) и Ачо (Кадиев) още веднъж ще се събере, а камерата и този път ще се върти в Пловдив и по родното Черноморие.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР