С букет от над 100 бели цветя и черен шоколад

...
С букет от над 100 бели цветя и черен шоколад
Коментари Харесай

Бели орхидеи и черен шоколад откриват турнето на Лили Иванова

С букет от над 100 бели цветя и черен шоколад Лили Иванова сложи начало на турнето си За пълноценни мигове с музиката.

Минути преди да излезе на сцената на пловдивската зала С.И.Л.А. през вчерашния ден вечер, огромната ни изпълнителка получи букет от стилно аранжирани бели и неясно сини хортензии, орхидеи, рози, кали, кокичета и известното като цветето на пристрастеността – цвете антуриум-фламинго.

Единственият черен акцент обаче не беше цвете, а обичаният на певицата черен шоколад от личните марки на Лидл България – JD Gross и Fin Carre. Така веригата, която за поредна година е сътрудник на турнето на Лили Иванова, подари на певицата същински пълноценни мигове преди срещата ѝ с пловдивската аудитория.

Близо 3 000 души слушаха онлайн Лили Иванова в продължение на над 2 часа. Тя извърши репертоара от най-новия си албум, както и емблематични свои песни като За тебе бях, Този свят е жена, Присъда и обичаната на публиката Щурче, при осъществяването на която слезе измежду публиката. На сцената с нея бяха музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Пловдив бе първият град, с който Лили Иванова откри своето национално турне. Следващите градове са Варна (20 март), Русе (22 март), Благоевград (16 април), Ботевград (18 април), Свиленград (10 май), Плевен (22 юни), Пловдив (28 юни) и три следващи дати в зала 1 на НДК в София (25, 26 и 27 октомври).

Така в границите на тазгодишното си турне огромната ни изпълнителка ще изнесе общо 11 концерта в 8 града в страната. Билетите за всички концерти към този момент са в продажба през мрежата на Eventim и онлайн.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР