С Богдана Карадочева, съпруга й Стефан Димитров и Васил Найденов

...
С Богдана Карадочева, съпруга й Стефан Димитров и Васил Найденов
Коментари Харесай

Лили Иванова с Богдана и Васко Кеца за ЧРД

С Богдана Карадочева, брачна половинка й Стефан Димитров и Васил Найденов ще чества рождения си ден Лили Иванова.

Тази година празникът на певицата съответствува с Великден, което ще даде още повече мотиви за наслада. Лили ще почерпи околните си другари в изтънчен столичен ресторант.

За да направи съвършена организацията към рождения си ден и празнуването на Великден, Лили Иванова прозорливо е възнамерявала " пауза " в националното си турне. На 25-и певицата също ще бъде в София, с цел да отдъхва от празненството. След това естрадната легенда още веднъж се връща в градовете от родното Лудогорие с гастрола си.

В задатък " България Днес " научи, че поп иконата, както обичайно прави всяка година по това време, е разделила празничния си ден на две. На обяд и в следобедните часове ще приема на посетители своите близки, а вечерта е отдадена на нейните най-хубави другари от гилдията.

На 24-и обаче Лили чака своята фаворитка - някогашната си икономка Мария. Както към този момент писахме, тя е един от най-лоялните и предани на певицата хора в продължение на години. На всеки рожден ден на примата Мария я уважава с подарък, дело на личните й ръце.

Тази година някогашната икономка на Лили е изплела за нея одеяло. Успяла е да го приключи рекордно бързо макар фамилните си проблеми - гибелта на брачна половинка й и грижи за къщата в софийското село Яна.

Освен ръчно направената покривка Мария ще занесе на изпълнителката на " Ветрове " и голям букет цветя от селската си градина. Известно е, че естрадната звезда не е огромна любителка на букетите и нормално ги подарява, само че за своята ексикономка правела изключение.

Пред хора от най-близкото си обграждане примата споделила, че на този си рожден ден щяла да бъде заредена с доста положителна сила от концерта в родния Кубрат. Билетите за него са били изкупени за часове, описват локални културтрегери. За да излезе на сцената пред своите съграждани, Лили си направила макияж в гримьорната на кубратската Школа по изкуствата. Тя е подарила мебелите за нея, дала е и средства за пиано и съвременна аудиосистема, показа пред медиите кметът на града.

Напоследък поп легендата постоянно споделяла пред свои остарели познати, че е решила да трансформира мезонета си на столичната улица " Оборище " в музей, научи " България Днес ".

Снимка: бТВ
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР