С богата музикално-артистична програма преминаха церемониите по връчването на наградите

...
С богата музикално-артистична програма преминаха церемониите по връчването на наградите
Коментари Харесай

Наградиха победителите в конкурсите „Възкресение Христово“ и „Бог е любов“

С богата музикално-артистична стратегия минаха церемониите по връчването на премиите от общинския конкурс „Възкресение Христово“ и регионалното издание на националния конкурс „Бог е любов“, чийто уредник е Общинския детски комплекс във Варна.

Събитието се организира в Младежкия дом. 

Голямата победителка в състезанието „Възкресение Христово“ е Виктория Симеонова от ПГТ „Проф. Асен Златаров“ – Варна. Деветокласничката бе удостоена със специфичната премия на кмета на Варна Иван Портних. Жури, управлявано от иконографът Диян Димитров, прегледа и оцени общо 87 произведения, разпределени в трите раздела на състезанието. В състезанието се включиха общо 82 участници от 14 учебни заведения, а оценките бяха връчени от Монка Николова – шеф на Общински детски комплекс и Радослава Стойкова – преподавател по изобразително изкуство, член на журито.

По-късно своите призове получиха и децата, взели участие в регионалното издание на Националния конкурс „Бог е любов“. Там първенците не престават в националната конкуренция, която ще излъчи своите спечелили през месец юни в столицата. Конкурсът е включен в Националния календар за изяви по ползи на децата и учениците на Министерството на образованието и науката.

В съпътстващата стратегия участваха още балет „Вива денс“, дребните театрали от „Палечко“ и „Глобус“, деца от национален хор „Българче“, школата по пиано и вокален отбор „Звездни струни“. В ролята на водещи влязоха учениците Ивайла Вълканова и Симеон Симеонов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР