С бляскава премиера за ценители филмът на Станислав Дончев "Писма

...
С бляскава премиера за ценители филмът на Станислав Дончев "Писма
Коментари Харесай

Дамите от Писма от Антарктида ослепителни на премиерата

С блестяща премиера за ценители филмът на Станислав Дончев "Писма от Антарктида " потегли на огромен екран нощес.

За първото проявление на кино лентата в киното пристигнаха по-голяма част от екипа, снимал лентата - актьорите Ирмена Чичикова, Иван Стаменов, Диана Димитрова, Диана Любенова, професор Христо Пимпирев, Мая Бабурска, дребният Симеон Ангелов с неговите родители и членове на българската Антарктическата експедиция, предава Dir.bg.

Ирмена Чичикова, която предходната година победи на Берлинале дружно с сътрудниците си от кино лентата "Не ме докосвай ", който сграбчи "Златна мечка " за 2019 година, бе извънредно елегантна в къса блестяща рокля в бяло с надълбоко V-образно деколте и набор на талията, който придаваше асиметрична визия на полата.

Звездата от "Откраднат живот " Диана Димитрова заложи на тъмносиня рокля от сатен, подчертаваща стройната ѝ фигура. Тоалетът бе с паднали плещи и дребна V-образна цепка. Дължината на роклята бе малко под коляното, а визията бе приключена с обувки на висок ток в кралско синьо.

Впечатляваща бе и майката на дребния артист Симеон Ангелов. Черната ѝ къдрава коса контрастираше с алената елегантна рокля, още веднъж с V-образно деколте и несъразмерен свършек.

Филмът споделя историята на 33-годишната Диана (Ирмена Чичикова) и 8-годишния ѝ наследник Ники (Симеон Ангелов) и една огромна загадка сред тях - водена от любовта и страха, майката не събира сили да заяви на детето, че татко му е умрял при злополука. Тя лъже, че той е на експедиция в Антарктида и от негово име изпраща писма и пратки. В ролята на началник на българските полярници е професор Христо Пимпирев, който играе себе си. С фрагментите, снимани от оператора Румен Василев на Антрактида, филмът основава казус в международното игрално кино.

Сценаристи са Теодора Маркова, Невена Кертова и Георги Иванов, които предходната година завоюваха премия "Златна роза " с "Дъвка за балончета ". На финала на кино лентата звучи една от най-личните композиции на Владимир Ампов - Графа - "Последната ария ", която е отдадена на майка му и с дълбоката си емоционалност способства за цялостното прекарване. Музиката към лентата е на един от най-обещаващите български кино композитори - Александър Костов.

Снимки: bulFoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР