С блокажа на парламента малцинството налага волята си, добави той.

...
С блокажа на парламента малцинството налага волята си, добави той.
Коментари Харесай

Манол Пейков: Възраждане вдигат парламента на главата си, защот...

С блокажа на Народното събрание малцинството постанова волята си, добави той. Пейков изясни, че депутатите от тези партии имат имунитет и казусът не може да бъде решен нито с квестори, нито с полиция.

 

Пейков съобщи, че изрично поддържа демонтажа на Паметника на Съветската войска.

За това има две решения на Столичния общински съвет. Цялата кореспонденция е качена на уеб страницата на Областната администрация, където доста ясно е разказано за какво паметникът би трябвало да бъде демонтиран и по какъв начин ще се случи това. Паметникът се реже, тъй като по този начин е бил и качван, на части. Това е общоприета процедура, да не мислят хората, че това е някакъв тип безчинство, уточни депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България ".

За мен ролята на паметника в социалистическото изкуство е цялостната доминация на една власт на хората. В Пловдив паметникът на Альоша се вижда чак от Пазарджик. Присъствието му е чудовищно. Идеята на това изкуство е то да работи на подсъзнанието още от детска възраст. Така то се трансформира в част от живота ти, в сантименти, разяснява Манол Пейков.

Ако погледнеш исторически, няма починали руски бойци на българска територия, като се изключи двама-трима, които умират от приложимост на метилов алкохол, сподели още Пейков.

Според него Паметникът на Съветската войска би трябвало да бъде непокътнат, откакто бъде демонтиран.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР