С близо час закъсня концертът на Стефан Вълдобрев и „Обичайните

...
С близо час закъсня концертът на Стефан Вълдобрев и „Обичайните
Коментари Харесай

Автографи забавиха с час концерт на Вълдобрев - slava.bg

С близо час закъсня концертът на Стефан Вълдобрев и „ Обичайните обвинени “ в Стара Загора на изпълнителя, който беше и кулминационната точка в честванията във връзка празника на града 5 октомври.

Причината беше образувалата се голяма опашка от почитатели, които държаха да получат подпис от създателя на „ Книга за песните “. Докато разписваше томчето Вълдборев си напомни случки от предишното и най-много от времето като възпитаник в тукашната гимназия с преподаване на непознати езици „ Ромен Ролан “.

„ Когато през май излезе моята книга, аз доста желаех първото показване за България да се случи точно в родния ми град. Повече от половината от книгата е пропита от духа на Стара Загора, от духа на родното място. Стана по този начин обаче, че започнах представянето на книгата из страната и в този момент навръх празника на града – 5 октомври, се случва венеца на представянето на книгата ми в обичаната Стара Загора “, изясни Вълдобрев, след което целуна ръка на тогавашната си учителка Иванка Сотирова. Тя кара трети мандат като заместник-кмет в Града на липите.

От своя страна тя съобщи: „ Ние учителите се чудехме какво ще бъде бъдещето на Стефко- дали ще бъде артист или музикант, само че той съумя да съчетае безкрайните си гении и стартира даже и да написа. Сега написа текстове на доста известни песни “. Сред пристигналите за концерта беше и учителката по пиано на Вълдобрев- Савина Кулова, която го дефинира като "невероятно дете с доста разностранни ползи. Все още доста скърбя, че той не приключи музикалното учебно заведение “, сподели тя.

Снимка: Христо Христов
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР