С близо 20 годишна кариера на балетист, 17 от които,

...
С близо 20 годишна кариера на балетист, 17 от които,
Коментари Харесай

Световен балетист излага картини в Нирвана

С близо 20 годишна кариера на балетист, 17 от които, като солист на кралската опера и балет на Англия, Фернандо Монтаньо изненадва с нов гений.

 

Той ще изложи 11 свои картини, рисувани сред Лондон, Париж и София, като част от тях са рисувани или довършвани в дома на лорд Евгени Минчев в последните седмици. Двамата се срещат от съвсем година и към този момент са известна световна двойка в Лондон и София. Евгени, който живее през по-голяма част от времето си в Лондон взема решение да докара Фернандо в София и в границите на половин година балетистът  остава за трети път тук.

 



 

Фернандо е танцувал нееднократно пред новата кралска двойка на Англия, като се познава с крал Чарлз още от времето му като принц. Заедно със снахата на британската кралица Дукесата на Йорк посещават по работа Колумбия преди месеци. Фернандо е почитан и скъп а благотворителността му е единствено част от неговото всекидневие.

 



 

Той е почетен патрон на фондацията на Ейми Уайнхаус а кръстница му е Вивиан Уестууд. Изложбата под мотото „ От балета, до четката... “ ще бъде открита на 12 декември от 15.30 часа в изложба Нирвана.

 

Очаква се Фернандо Монтаньо да направи импровизират танц, по време на който ще рисува.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР