С Бионсе и Джей Зи като родители, не е изненада,

...
С Бионсе и Джей Зи като родители, не е изненада,
Коментари Харесай

Една рокля на дъщерята на Бионсе струва колкото две средни заплати в България

С Бионсе и Джей Зи като родители, не е изненада, че Блу Айви към този момент е фешън икона на 10-годишна възраст. Детето на звездите е известно с това, че се появява на червени килими в дизайнерски облекла. Само Бионсе разполага с към 500 милиона $ и има доста партньорства да вземем за пример такива с Adidas, Ivy Park и други. И тя явно е похарчила прилична сума от положението за дрешника си. Един отчет от 2018 година споделя, че тя харчи минимум 25 000 $ за ваканционния си дрешник, само че певицата е видяна в единични тоалети на доста по-високи цени. Много пъти Бионсе е обличала Блу в сходен или съвпадащ отбор, с цел да излязат дружно на аления килим, написа The richest, представен от bTV.

Въпреки че има по-малко наличие онлайн и персонално, Джей Зи също не се опасява да покаже любовта си към дизайнерските артикули. С чиста стойност от 2,1 милиарда $, той и Бионсе могат да си разрешат да обличат децата си в първокласни артикули. Ето и някои от най-скъпите облекла и аксесоари, които Блу Айви в миналото е носила. Тя е единствено на 10 години, само че към този момент си завоюва репутацията на извънредно стилна. Както ще стане ясно, някои от роклите й костват хиляди. Но най-малкото тя не се снима постоянно в рокля, струваща по-малко от няколкостотин $.Една от най-известните фотоси на Бионсе и Блу демонстрира, че двете стоят пред Айфеловата кула в идентични рокли на цветя. Красивите облекла са проектирани от Gucci, а тази на Blue коства 700 $, до момента в който тази на майка й евентуално е била доста повече.

През 2018 година Бионсе показа изображение на себе си и Блу на извънредния си уеб страница, представяйки ги облечени в идентични дънкови якета, включващи набор от пеперуди. Парчетата са проектирани от Gucci, а съгласно известията версията на Блу коства съвсем хиляда $. Блу или по-скоро родителите й, явно са почитатели на Gucci. През 2017 година тя се появи на баскетболен мач, облечена в облекло на скъпата марка. Лимово зелената рокля беше оценена на близо 2000 $. Това е горе долу колкото две междинни заплати у нас. Тази цифра обаче бледнее спрямо кимоното на Gucci за 21 000 $, което Бионсе носеше по това време.

Джей Зи и Бионсе похарчиха 5000 $ за рокля по поръчка, която най-голямото им дете да облече на сватбата на Лорънс Паркър в Ню Орлиънс, Луизиана през 2017 година Роклята с мъниста е проектирана от Мишка Аоки. През 2017 година Блу Айви се причисли към известната си майка на аления килим за премиерата на Красавицата и звяра в El Capitan Theatre в Холивуд. Тога 5-годишната Блу носеше шикозна рокля на зелено-розови етажи. Роклята съвпадаше с изумруденозелената рокля на Бионсе, която наблягаше бременното й коремче. Но най-изненадващата част от визията на Блу беше цената – персонализираната рокля на Gucci струваше 26 000 $.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР