С бели рози, любимите цветя на покойната лейди Даяна, беше

...
С бели рози, любимите цветя на покойната лейди Даяна, беше
Коментари Харесай

Любимите цветя на лейди Даяна украсиха параклиса за сватбата на Хари и Меган

С бели рози, обичаните цветя на починалата лейди Даяна , беше декориран параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзорски палат , в който през днешния ден се венча синът й Хари, оповестява организация Ройтерс. Изящните цветя бяха ситуирани под формата на арка над органа и над западната врата на храма, в който принца се венча с актрисата Меган Маркъл.
 

Отговорна за аранжировката на цветната декорация беше флористката Филипа Крадок , измежду чийто клиенти са дизайнерът Александър Маккуин и английското издание на сп. " Вог ", съобщи АП.. Освен бели рози, тя беше употребила клончета от бук, бреза и габър от заобикалящия двореца парк .
 
 Gulliver/Getty Images

Много от цветята, украсяващи параклиса " Сейнт Джордж ", участват в Бялата градина на двореца Кенсингтън . Те бяха засадени в памет на Даяна, принцесата на Уелс , защото приживе белите рози бяха обичаните й цветя.

 
 Gulliver/Getty Images-->

Според източници от двореца доста от флоралните орнаменти , служили за декорация на сватбата на принц Хари, също ще бъдат засадени в парка на Кенсигтънския замък.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР