С бели букви на черен фон Зелда – дъщерята на

...
С бели букви на черен фон Зелда – дъщерята на
Коментари Харесай

Дъщерята на Робин Уилямс погребана под грамада от спомени - slava.bg

С бели букви на черен декор Зелда – дъщерята на артиста Робин Уилямс, означи шестата година от гибелта му в обществените мрежи. Звездата от паметни филми като „ Нощ в музея “, „ В какво се трансформират фантазиите “, „ Двестагодишен човек “ и доста други, се самоуби на 11 август 2014 година на 63 години. Едва по-късно стана известно, че артистът е бил диагностициран със съществено невродегенеративно заболяване и му е оставал още малко пълностоен живот. С записка в Туитър 31-годишната през днешния ден Зелда, също актриса, показва обичта и благодарността към своя татко, с който са били доста близки.

„ Дори в положителните и естествени дни за мен е мъчно да остана индивидът, от който се чака да приема общително потребността на света да споделя своите мемоари за него и да показва съболезнования за гибелта му. Както съм казвала и преди, постоянно съм била докосвана от вашата безкрайна обич към него, само че има дни, в които съвсем ми се коства, че съм крайпътен мемориал – място, а не персона, където хората минават пътьом, оставяйки своята любов, и след това не престават в живота си, утешени от обстоятелството, че са я засвидетелствали. Понякога това ме кара да се усещам като заровена под камара от непознати, а не мои мемоари. В последна сметка, даже вагоните с рози тежат с тонове... “.

След това Зелда продължава: „ Ако се чувствате в рецесия и търсите тази страница с вярата по някакъв метод да го усетите покрай себе си, апелирам, използвайте някой от следните способи: Протегнете ръце. Потърсете помощ. Продължете да се борите “.

Зелда е щерка на артиста от втория му брак с Марша Гарсез Уилямс. Името й е въодушевено от принцеса от видео игра на Nintendo.

Третата брачна половинка на Робин Уилямс – Сюзън Шнайдер, графична дизайнерка, с която той се среща през 2009-а, неотдавна разгласи, че се приготвя излизането на документален филм, отдаден на артиста. Заглавието е Robin`s Wish („ Желанието на Робин “) и това ще е съкровен портрет от последните му дни, разказващ за борбата му с заболяването и за това, което в действителност се е случило.

„ Ако имахме шанс, той щеше да има още 3 години живот – три тежки години. Вероятно би бил трайно приет в болница с деменция. Накрая той нямаше надзор даже върху гласа си, беше в трезво схващане, само че страдаше от тревога. Съпругът ми се бореше със смъртоносна болест. Всички зони на мозъка му бяха наранени. Това прекарване го унищожи изцяло “,

В документалния филм, за който към този момент излезе филмов откъс, Сюзън беседва с лекарите, с другари на артисти и с сътрудниците му от последния филм на Робин Уилямс, „ Нощ в музея: Тайната на фараона “. „ За всички на снимачната площадка беше ясно, че с Робин се случва нещо. Помня, че един ден ми сподели: „ Не знам какво става с мен, това към този момент не съм аз “, споделя Шоун Ливай, режисьорът на кино лентата.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР