С белезници бяха доведени в Районен съд в Пловдив 31-годишният

...
С белезници бяха доведени в Районен съд в Пловдив 31-годишният
Коментари Харесай

Вкараха с белезници мъжа и жената, превозвали мигранти с линейка, засекретиха заседанието

С белезници бяха доведени в Районен съд в Пловдив 31-годишният Д.Г. и 29-годишната М.М., които бяха хванати в Труд след гонка с полицията по Автомагистрала „ Тракия ”, която стартира още от региона на Стара Загора. Двамата застават пред магистратите, с цел да чуят какви ограничения за неотклонение ще им бъдат избрани. Прокуратурата изиска непрекъснат арест по отношение на двамата каналджии.
Прочетете още
Съдията реши делото да се гледа при закрити порти без да участват публицисти.

Мъжът е осъждан 4 пъти, главно за приложимост на автомобил без брошура и в нетрезво положение.

В колата за спешна помощ са открити 23 чужденци – жители на Афганистан, всички мъже, като три от лицата са под 16 години.  Линейката е взета от София, откъдето са и двамата обвинени, била е бракувана.

По време на гонката на Автомагистрала „ Тракия ” автомобилът е бил с включена сирена, а водачът е отказал да спре. Завил е към Карловско шосе, а по-късно и към село Труд. Там за към десетина минути е съумял да се скрие от полицейския патрул. Полицаите са намерили колата за спешна помощ, като водачът и спътничката му са били избягали. Последвало е обграждане на цялото село и малко по-късно двамата са арестувани.

Очаквайте детайлности!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР