С атрактивно тържество хората от третата възраст от Съюз на

...
С атрактивно тържество хората от третата възраст от Съюз на
Коментари Харесай

Хората от „Съюз на пенсионерите 2004 – Бургас“ изпращат с пъстър празник настоящата година

С атрактивно празненство хората от третата възраст от „ Съюз на пенсионера 2004 – Бургас “ започнаха мероприятията, отдадени на коледните и новогодишните празници.

С доста музика, танци и веселба те демонстрираха че имат мощен дух и сила за живот. В програмата на празника бяха показани както обичайните за Коледа и Нова година традиции, по този начин и завладяващи хумористични осъществявания.

Специален привет към възрастните насочи кметът Димитър Николов, който беше посетител на тържеството.

„ Отнасям се с най-голямо почитание към вас: хората, отгледали и възпитали своите деца, а през днешния ден възпитаващи своите внуци.

Хората, които знаят от кое място идваме, че нищо не стартира от през днешния ден. Хората, които предават традицията на идващите генерации. Хората, съдействали за това Бургас да е подобен, какъвто е през днешния ден – град хубав и насочен към по-доброто бъдеще.

Беше сложна година. Затова е редно в нейния край да се повеселим и да се заредим с позитивна сила.

Благодаря за поканата. За мен е наслаждение в задатък да ви пожелая радостна Коледа с всичките деца и внуци, събрани към вас на масата! И една по-спокойна, мирна и щастлива последваща година. Да сте ми живи и здрави! “, сподели в обръщението си към бургаските пенсионери кметът Николов.

На тържеството участва и шефът на дирекция „ Здравеопазване, обществени действия и юношески политики “ Мая Казанджиева.

Чрез разнообразни свои стратегии, измежду които „ Активни пенсионери “, Община Бургас подкрепя и предизвиква хората от третата възраст да водят деен живот и да развиват своята художествена самоинициатива. Със своите изяви в разнообразни локални и национални фестивали бургаските пенсионери печелят влиятелни награди и популяризират името на морския град.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР