С атрактивно огнено шоу и концерт на Deep Zone Project,

...
С атрактивно огнено шоу и концерт на Deep Zone Project,
Коментари Харесай

Созопол открива туристическия сезон с концерт на Deep Zone Project и огнено шоу

С атрактивно огнено шоу и концерт на Deep Zone Project, на 10-ти юни вечерта ще бъде даден формален старт на туристическия сезон в Созопол. Партито на морския бряг е проведено взаимно от локалната власт в лицето на Община Созопол и компания „ Ауто Фактор “ ООД, концесионер на плаж „ Созопол-Централен “ и плаж „ Хармани “.

Екзотичният плажен бар " Бийч Клуб 365 ", ситуиран на входа на Централния плаж е мястото, на което представители на туристическия отрасъл ще вдигнат наздравица за сполучлив и безпроблемен сезон. Тържеството ще стартира с публична част и одобрение от кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев.

Предвидена е и гала по символичното връчване на влиятелния екологичен приз " Син Флаг ", който за втора поредна година ще се вее на Централната линия и на плаж „ Хармани “.

Високият градус на въодушевление на гостите е поверено на експертите от „ Дийп Зоун Проджект “. Хитовете на хаус-бандата ще звучат онлайн от особено издигната сцена, ситуирана на морския бряг сред " Бийч Клуб 365 " и бар " Елвис ".

На събитието са поканени Министърът на туризма Христо Проданов, Министърът на Министерство на регионалното развитие Гроздан Караджов, Вицепремиерът и Министър на стопанската система Корнелия Нинова, регионалният шеф на област Бургас Стойко Танков.

В разгара на празненството, морския бряг ще бъде огрян от десетки огнени хризантеми, изстреляни в небето.

Концесионерът на плаж Централен и „ Хармани “ Кирил Спасов посочи, че плажният сезон действително е открит на 1-ви юни с изрядни линии, оборудвани със спасители, чадъри и шезлонги. Но празничното събитие, проведено взаимно с община Созопол носи алегоричен заряд.

" Откриването на сезона, въпреки и алегорично, е значимо, освен за нас като концесионери на плажа, само че и за община Созопол, за сътрудниците от туристическия отрасъл, за всички поданици на Созопол, чийто живот и работа е в директна взаимозависимост от туризма. Мисля, че стартът на сезона, който ще обявим носи един мощен положителен и оптимистичен заряд, който ни е нужен на всички, след две доста тежки години, минали под знака на ковид-пандемията и наложените ограчения ", съобщи Кирил Спасов, шеф на „ Ауто Фактор “ ООД.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР