С аплодисменти и цветя изпратиха голямата българска актриса Татяна Лолова

...
С аплодисменти и цветя изпратиха голямата българска актриса Татяна Лолова
Коментари Харесай

България се сбогува с Царицата на смеха Татяна Лолова

С овации и цветя изпратиха огромната българска актриса Татяна Лолова в обичания й Сатиричен спектакъл. В памет на Царицата на смеха, едно от местата измежду публиката пред сцената ще остане свободно за нея и ще носи постоянно името й.

Българският спектакъл опустя. Всички хора, които през днешния ден оставиха цвете за Татяна Лолова споделиха, че България е изгубила една от най-ценните си усмивки.

Освен в сърцата им, Татяна Лолова ще остане вечно в редовете на Сатиричния спектакъл, където едно от местата на първия ред ще носи нейното име, до другите столове на великите актьори, които изпратихме.

Хората през днешния ден чакаха с часове, с цел да кажат последно довиждане на обичаната си актриса.

Баща й желал тя да стане доктор, с цел да оказва помощ на хората. Тя желала да бъде балерина - за малко. Вместо това - остана безконечна - в театъра и в сърцата на хората.

И НЕартистите мъчно остават безразлични. Улицата пред Сатиричния спектакъл не стигаше за всички, които желаеха да се сбогуват с нея.

С Татяна Лолова феновете на Българска национална телевизия посрещнаха и тази Нова година. Днес Българска национална телевизия я изпрати с венец от благодарности.

Татяна Лолова остава. Остава жива в сърцата на милиони българи. И ще живее с помощта на защитаваните като зеница на окото нейни гениални актьорски превъплащения, показа водещият от Българска национална телевизия Драгомир Драганов.

Тя ще живее постоянно измежду нас с хилядите функции, с този неин смях и закачлив взор, който имаше. Човек, който и в най-тежките моменти може да ти се обади и да ти каже - виж, и това ще мине, показа вицепрезидентът Илияна Йотова.

Ако няма усмивка - било очевидна, било вътрешна. Не може да бъдете красиви. Студена е хубостта ви. Ненужна, не топли, споделяше приживе Татяна Лолова.

Затова и нейната усмивка ще остане вечно в сърцата на всички ни.

Тя ни остави своята усмивка. Тази усмивка ще продължи да бъде с нас постоянно, показа през днешния ден кметът на София Йорданка Фандъкова.

Останаха и думите ѝ. В функциите. В книгите, които написа. И последната ария, която изпя - " Любовта ", в дует с Орлин Горанов.

Животът е това. Отиваме си, по този начин е. Поради една или друга причина, рано или късно - всички си отиват. Въпросът е по какъв начин живееш и това нещо да остава във времето. Когато е добър и ярък образец. А тя беше тъкмо такава, показа Калин Сърменов, шеф на Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР