С анонсирането на последната от общо трите информативни видеа, предшестващи премиерата на

...
С анонсирането на последната от общо
трите информативни видеа, предшестващи
премиерата на
Коментари Харесай

Първи поглед към новото лице на флагмана на Mercedes-Benz

С анонсирането на последната от общо трите информативни видеа, предшестващи премиерата на напълно новото потомство на Mercedes-Benz S-Class, марката ни показва, пък било и то единствено отчасти, по какъв начин изглежда предната част на новия флагман на компанията.

Третата част от поредицата Meet the S-Class DIGITAL- Luxury & Well-being, ще бъде излъчена на 12 август на особено създаденият за целта , като ще бъдат обявени последните детайлности за новия автомобил, преди премиерата му на 2 септември.

От Mercedes-Benz споделят, че главният акцент във видеото "Meet the S-Class DIGITAL #3: Luxury & Well-being ще бъде вътрешността на флагмана, който ще предложи оптимална ергономия, висококачествени материали и върхова изработка в композиция с естетичен дизайн, аналииран до най-малките елементи.

От компанията споделят, че екипът на марката е работил и изключително сериозно по вибро- и шумоизолацията на купето, която дава обещание да сложи нови стандарти в сегмента.

В края на предишния месец, Mercedes разгласи, че новото потомство на S-Class ще се предлага като алтернатива със система за на задните колела, която доста ще подобри маневреността на първокласния модел при ниски скорости, като от компанията сравняват неговото държание с това на компактен автомобил.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР