С актуални примери, задълбочени разследвания и различна гледна точка към

...
С актуални примери, задълбочени разследвания и различна гледна точка към
Коментари Харесай

Темата на NOVA спечели доверието и интереса на зрителите този телевизионен сезон

С настоящи образци, задълбочени следствия и друга позиция към значимите публични проблеми Темата на NOVA завоюва зрителския интерес и се наложи като пожеланото писмено предаване в телевизионния ефир в неделния праймтайм, както и със специфичните празнични издания през миналия сезон.

В интервала 11 септември 2016 – 23 юли 2017 година поредицата показва преднина пред bTV Репортерите и останалите излъчвания, предавани по втората по гледаемост телевизия bTV в същия часови слот.

Резултатите демонстрират, че в края на всяка седмица над една четвърт от дейното население (18-49), както и по-младата публика на възраст 18-34 избират публицистиката на NOVA в лицето на Темата на NOVA. Още по-сериозен интерес към предаването показват дамите сред 25 и 54 години с над 30% дял, а най-голямо преимущество Темата на NOVA има измежду най-младата и сложна за постигане група 18-34 години – 28%.
 Темата на нова
„ Поредицата отразява тематиките, които вълнуват обществото - значими политически събития, международни спорове, основни дати в историята на света и страната, акценти от изкуството и шоубизнеса, през професионалния и ексцентричен взор на публицистите на NOVA ”, по този начин продуцентът на Темата на NOVA Марина Цекова разяснява триумфа на предаването.

Журналистическите следствия и въздействащите документални филми, показани от едни от най-опитните кореспонденти в страната, завоюваха доверието на феновете и провокираха полемики в обществените мрежи. Материалите за телефонните измами, джебчийската мафия, трафикантите на хора и жертвите на войната в Сирия са единствено част от отразените проблеми в Темата на NOVA, които показаха другите гледни точки и потърсиха вероятни решения в ефира на медията.

С следващия си триумф NOVA затвърждава водещата си позиция на медийния пазар измежду дейното население в страната и опцията си да предлага на своите фенове мощни и самостоятелни вести и качествена журналистика. NOVA е и единствената телевизия със специфичен екип проверяващи публицисти, трансформирал се в нейна запазена марка, което способства за високата оценка на аудиторията и доверието й в медията.

И през летните месеци Темата на NOVA ще продължи да излъчва селекция от най-интересните излъчвания досега – всяка неделя, в 19.20 ч., незабавно след централната емисия вести.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР