С адмирациите на жури и публика, българската актриса Мартина Пенева

...
С адмирациите на жури и публика, българската актриса Мартина Пенева
Коментари Харесай

Актрисата Мартина Пенева с награда от международен фестивал

С възторженостите на жури и аудитория, българската актриса Мартина Пенева „ сграбчи “ премията за „ Най-добра основна женска роля “ от 25-ото издание на влиятелния интернационален сценичен фестивал „ Арт Трема Фест “, в гр.Рума, Сърбия, с ролята на Наталия в моноспектакъла „ Аз победих “.

бе избрана за „ …мощна актриса с огромно бъдеще, която доста почтено и майсторски владее както ролята, по този начин и публиката…... “ Именно за енергийното си и откровено превъплъщаване в ролята на Наталия, Мартина бе отличена с премията за „ Най-добра основна женска роля “. „ Аз победих “ ни среща с надарената, доста сполучлива и амбициозна Наталия. Само на 16 години, а към този момент има няколко дипломи за пеене, плуване и танци. Но колкото и да е единствена, друга и неповторима, и тя като всички останали девойки се влюбва. А това отвред е мотив за спор и тук тематиката за възпитанието на децата е в основата на представлението.

Моноспектакълът на Мартина Пенева „ Аз победих “ от Ярослава Пулинович е осъществен от екипа на SPAM Studios -: постановка: Ана Батева, превод: Мария Стоянджикова, музика, Стефан Здравески, дизайн: Христо Христов, Фотографии: Беатрис Бочева. През юни спектакълът ще вземе присъединяване и на интернационален фестивал в Косово. Мартина Пенева e от трупата на ДКТ "Константин Величков " Пазарджик.

Участва в "Чайка ", "Дон Кихот ", "Албена ", "Ромео и Жулиета " и "Наблюдателите " с Калин Врачански. Дебютът и на театралната сцена е в Театър София с представлението "Роня “, дъщерята на Разбойника. Участва в едно без значение зрелище в София "Вуйчо Ваньо ". Мартина Пенева е щерка на Атанас Пенев – Наско, фронтмен на Б.Т.Р.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР