С 5 месеца предсрочно ще бъде пусната отсечката от магистрала

...
С 5 месеца предсрочно ще бъде пусната отсечката от магистрала
Коментари Харесай

С 5 месеца предсрочно пускат участъка от Кресна до Сандански по магистрала „Струма”

С 5 месеца предварително ще бъде пусната правата от автомагистрала „ Струма” от Кресна до Сандански. Това сподели в предаването „ Тази сутрин” по bTV ръководителят на УС на Агенция „ Пътна инфраструктура” инж. Светослав Глосов.

Официалното разкриване ще е след края на идната седмица.

В последния почивен ден преди коледните празници – 21 декември, сред 14 и 20 ч. ще бъде неразрешено придвижването по автомагистралите на товарните коли над 12 тона. Целта е да бъде обезпечено естественото напредване на колите, разясни Глосов. Същото ще важи и за последния почивен ден по празниците.
Георги Свиленски: Българска социалистическа партия желае инспекция на пътища, строени и ремонтирани последните 5 години Не желаеме да посочваме специалисти, а настояваме самостоятелна европейска лаборатория отвън България да изследва пробите, посочи депутатът от левицата
От 16-те пътните сектори, за които от Българска социалистическа партия желаят инспекция, единствено 4 са били ремонтирани в последните 5 години, сподели още шефът на УС на АПИ.

Участъците по автомагистрала „ Хемус”, които показват от левицата, са издигнати преди повече от 30 година и не са ремонтирани.

Глосов напомни, че през 2014 година по искане на държавното управление на Пламен Орешарски е направена цялостна проверка на пътищата, издигнати по оперативните стратегии, от Европейската комисия. Взети са и проби от пътните сектори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР