Рязкото прекъсване на отношенията между Spotify и принц Хари освети

...
Рязкото прекъсване на отношенията между Spotify и принц Хари освети
Коментари Харесай

Принц Хари искал да интервюира Путин за травмите от детството му в подкаст за Spotify

Рязкото спиране на връзките сред Spotify и принц Хари освети странните хрумвания, които синът на английския крал се е опитвал да предложи като идея за подкаст.

Сред тях се оказва желанието на Хари да води изявление с Владимир Путин на тематика " контузиите на детството ".

Това настояват източници, представени в публикация на Bloomberg във връзка абсурда към прекратения контракт на принца и аудиоплатформата.

Договорът на Хари и брачната половинка му Меган Маркъл с компанията беше подписан преди три години, като предвиждаше няколко разнообразни подкаст-серии, продуцирани и водени двойката. За този интервал, едвам 12 епизода виждат бял свят - всички те са от поредицата Archetypes, чийто създател беше Меган Маркъл.

Репортерът на Bloomberg Ашли Карман е разговаряла с хора, осведомени с договарянията сред Хари и Spotify, които разкриват смущаващото разминаване сред визията на принца за възможния му подкаст и... действителността.

Идеите му наподобяват, меко казано, наивни. Естествено, не се реализират. Но са показателни за рисковете, които цифровите платформи поемат в опита да си обезпечат скъпоструващи контракти с известни персони без опит и без съответни хрумвания по какъв начин се прави слушаема / гледаема медийна продукция.

Според източниците на Карман, Хари е разговарял с голям брой продуценти и продуцентски компании, с цел да разиска концепции за свое предаване.

Хари е изслушвал разнородни хрумвания от експертите, само че на първо място е държал на своите лични тематики - в това число желанието му да направи подкаст за контузиите от детството.

Предложението на принца е било да направи серия от изявленията със събеседници като Владимир Путин, Марк Зукърбърг и Доналд Тръмп, които да описват за детските си години и за това по какъв начин претърпяното тогава е довело до образуването им като персони.

Хари е създал и концепция за подкаст, който да се концентрира върху тематиката за бащинството. Третият му план е предполагал основаване на обособени епизоди, отдадени на огромни публични тематики - от климатичните промени до религията.

За последното - Хари се е надявал, че ще може да предложения папа Франциск като собствен събеседник.

Някои от хората, с които принцът е обсъждал тези хрумвания, са били озадачени от желанията му - най-малкото тъй като хора като Путин или Зукърбърг рядко дават пространни изявленията по тематики от личен интерес, още по-малко за ранното им образование и персоналните им детски контузии.

В последна сметка принцът не съумява да създаде нито един подкаст от листата, който е опитвал да прокара като част от договорката си със Spotify. A договорът му беше преустановен " по взаимно единодушие ".

Съмненията в сериозността на Хари и Меган бяха засилени и от крайните рецензии на подкастъра, който ги назова " мошеници " и загатна, че някой ден може да опише за " най-хубавите хрумвания ", споделени от принца в неуместен диалог по Zoom.

Преди няколко месеца Симънс разяснява, че се срами от обстоятелството, че дели платформа дружно с Хари.

" Какво прави този човек? Въпросът е: какъв е геният ти? Защо би трябвало да те слушаме? Родил си се в кралско семейство и си го напуснал... Продаваш документални филми и подкасти, само че никой не се интересува от това, което имаш да кажеш, в случай че не приказваш за кралското семейство - и просто се оплакваш от тях ", разяснява още той в шоуто си.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР