Рязкото поскъпване на строителни материали, както и осезаемите дефицити на

...
Рязкото поскъпване на строителни материали, както и осезаемите дефицити на
Коментари Харесай

Пловдивска строителна компания си набави материали за 2 години напред – завършва проектите си в срок

Рязкото повишаване на строителни материали, както и осезаемите дефицити на избрани първични материали на пазара, стартира да наслагва суматоха в сектора. Част от терзанията са, че поради неналичието на желязо и други материали, чийто импорт има огромен дял Украйна, ще се замрази строителството на жилищните комплекси, които са стартирали.

Лидерът в жилищното строителство в Пловдив –,обаче е обезпечил на 100% със строителни материали всички свои планове, които са почнали, а и идните.

„ Искаме да кажем на нашите клиенти да бъдат спокойни. Осигурени сме напълно за идващите 2 години с нужните материали и първични материали. Имаме задоволително желязо, арматура и всички обособени материали за завършването на всичките ни обекти. Няма да има прекъсване, както и закъснение на оповестените жилищни комплекси”, изясни Здравко Тинков от PIMK Build. Освен това без значение от събитията, цените няма да се подвигат, както и да се трансформират договорите, които към този момент са подписани.

„ Ако излезе нещо форсмажорно, макар че сме готови за всичко, то разликата ще бъде напълно поета от нас”, изясни Тинков.

Припомняме, че PIMK Build е част от конгломерата ПИМК, в който са свързани компании в другите сектори на строителството. В него е компанията AST Beton, която разполага с най-модерния бетонов възел в Пловдив. Чрез компаниите в холдинга се добиват и транспортират инертни материали, а също по този начин обезпечава директна жп връзка с Турция, която е един от огромните производители и експортьори на желязо, арматура и други строителни материали.

Проектите на PIMK Build, може да видите в линка:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР