Рядко сме свикнали да виждаме вечно изнервения и прословут с

...
Рядко сме свикнали да виждаме вечно изнервения и прословут с
Коментари Харесай

Участничка втрещи шеф Ангелов с признанието си какво работи. Той се хвана за главата (видео)

Рядко сме привикнали да виждаме постоянно изнервения и прославен с огнения си език началник Виктор Ангелов да губи мозъка и дума в „ Кухнята на пъкъла “. Но не щеш ли и това се случи в дебютния епизод от новия сезон на кулинарното риалити.

Сред стотиците мераклии да бъдат новия топ готвач на България се оказа и същинска актриса от еротичната промишленост!

27-годишната Владимира живее в Барселона и по принцип главната й специалност е преводач в съда. Но от 6 години предизвикателната дама е навлязла и в еротичните филми.

„ Започнах като на смешка, само че последователно започнаха да ме търсят от ден на ден и повече “, показа Владимира във визитката си, до момента в който горещи фрагменти посочваха по какъв начин тя предизвикателно облизва супена лъжица.

Знойната мераклийка за „ Хелс китчън “ учуди в допълнение феновете и с това, че си има сериозна другарка, с която желаят да станат семейство и да имат деца.

Очевидно началник Виктор Ангелов също не беше квалифициран за горещото занимание на Владимира, съдейки по удивената му реакция.

„ Занимавам се с кино за над 18-годишни “, сподели му тя на въпроса с какво си вади хляба.

„ Игрално кино ли? “, не разбра от първия път началник Ангелов.

„ Да. Има много игра “, отвърна участничката от Барселона. „ Например излизам аз и още две девойки и се обичаме и се харесваме…. “

„ Порно ли бе?! “, не повярва Виктор Ангелов, след което се хвана за главата под бурния смях на другите участници. 

„ Жена ми гледа бе, момиче. Всеки миг ще стана червен като супата “, загуби хладнокръвие другояче суровият началник.

„ И моята гледа “, отвърна го колоритната участничка.

@hells.kitchen.bulgaria

???? Когато началник Ангелов изгуби мозъка и дума значи нещата в действителност са съществени.​???? Е, може би ще се наложи да върви за букет за жена си късно, но… какво да се прави – в Кухнята на Ада ТЕПЪРВА ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ГОРЕЩО! ​ #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #hellskitchen6 #hellskitchen2023 #хелскичън #хелскитчън #novatv #новатв #шефангелов #кухнятанаада #викторангелов #сезон6 #новабг #novabg #helskichen #helskichenbulgaria #victorangelov #viktorangelov #владимира #влахова #влади #vladibarcelona

♬ original sound – hells.kitchen.bulgaria

Тук Виктор Ангелов не устоя и подкани момичето да пристигна и да му стисне ръката.

„ Вече те одобрявам. Да знаеш “, призна й той.

Владимира пък към този момент дръпна пред останалите участници в „ Хелс китчън “, тъй като славата й се разнесе бързо из обществените мрежи.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР