Рядко се случва слоган да си тежи на мястото. Героите

...
Рядко се случва слоган да си тежи на мястото. Героите
Коментари Харесай

Кои ще са Героите за 2020 г.

Рядко се случва слоган да си тежи на мястото. " Героите ни трябват " (буквално) е мотото, под което върви последната акция на най-голямата платформа за доброволчество у нас TimeHeroes.org. От четири години те търсят положителните образци за безкористна помощ и раздават призове на дребни и огромни.
 TimeHeroes, Героите ни трябват и номинациите за Годишните награди за доброволчество 2020 година
Когато героите ни трябват - повече от всеки път

TimeHeroes и премиите, които вдъхват вяра

Номинациите на формалния уебсайт на организацията завършиха и наближи моментът определените в четвъртите подред Годишни награди за доброволчество да получат своето самопризнание.

Тази година 11 герои на нашето време (от общо 211 номинации), направили куп добрини през интервала от май 2019 до декември 2020 година, ще вземат своя изцяло подобаващ приз.

От общия брой награди, пет се падат на най-активните организации, три ще отидат при публицисти, които отразяват доброволчеството, и още три - при виновни компании, които развиват тази просвета измежду чиновниците си.

А най-хубавото е, че отличените ще научат положителната вест с изненадващи позвънявания в ефира на БГ Радио. През целия уикенд (на 20 и 21 март) слушателите ще имат шанса да чуят техните достоверни, неподправени реакции, когато водещите им се обадят по телефона, с цел да им оповестят, че благородството им ще бъде оценено уместно.

" Изминалата година ни провокира да бъдем много по-креативни в делата и концепциите си. С четвъртото издание на премиите също взехме решение да подходим ненадейно, без да губим от моментната страст и чувство за тържественост при отдаване на заслуженото самопризнание ", изяснява Благовеста Николова, изпълнителен шеф на TimeHeroes.

Изборът за дата на идната ексцентрична гала също не е инцидентен. 20 март е разгласен за Международен ден на щастието от Организация на обединените нации, а от TimeHeroes имат вяра, че " няма инцидентни неща ".

И както във всяка сходна акция, по този начин и в тази, нелеката задача да посочат 11-те най-активни доброволци се пада на почетното жури. Тази година това са Красимира Величкова от Български дарителски конгрес, писателката и публицист Петя Кокудева, Александър Куманов от Форум Ключ, Силвия Великова от БНР, както и Благовеста Николова, Наталия Иванова и Емилия Кирчева от екипа на TimeHeroes.

Но това, което им оказва помощ в избора, е общата идея. Въпреки компликациите през миналата година, от TimeHeroes имат вяра, че в този момент е моментът да разгласят обществено всички смели, реформаторски, безкористни и сърцати образци за доброта, които демонстрират, че Героите са измежду нас и с помощта на тях тестванията са по-леки.

Освен в ефира на БГ Радио през целия уикенд (20 и 21 март), детайлностите към огромното събитие ще са налични по същото време и в, и във страницата на премиите. А на след 22 март ще бъдат качени и историите на всички отличени.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР