РЯДЪК И БЕЗЦЕНЕН ЛУКС, КОЙТО ОТГОВАРЯ НА ВАШИТЕ ЕМОЦИИ: ROLLS-ROYCE

...
РЯДЪК И БЕЗЦЕНЕН ЛУКС, КОЙТО ОТГОВАРЯ НА ВАШИТЕ ЕМОЦИИ: ROLLS-ROYCE
Коментари Харесай

ROLLS-ROYCE ПРЕДСТАВЯ ПРОГРАМАТА BESPOKE В СОФИЯ

РЯДЪК И БЕЗЦЕНЕН ЛУКС, КОЙТО ОТГОВАРЯ НА ВАШИТЕ ЕМОЦИИ: ROLLS-ROYCE ПРЕДСТАВЯ ПРОГРАМАТА BESPOKE В СОФИЯ

· Rolls-Royce Motor Cars демонстрира неповторими коли с извънредни събития за медии и клиенти в София
· Марката е синоним на индивидуализирани и персонализирани коли от повече от век.
· Rolls-Royce е бяло платно, на което всеки клиент може да претвори личния си усет, метод на живот и желания, с цел да получи изцяло персонално преживяване.

Забележителни произведения от персонализираната стратегия на Rolls-Royce Bespoke са изложени за първи път в България в постройката на Rolls-Royce Motor Cars Service Sofia. През миналия уикенд елитът на столицата се събра и показа концепциите си за програмата Bespoke.

Главният управител на М Кар, част от която е Rolls-Royce Motor Cars Service Sofia, Юлиян Йорданов съобщи: „ Българските клиенти са все по-увлечени по неповторимите първокласни прекарвания и луксозните творения. С същинска приятност представяме за пръв път в София евентуално неограничените благоприятни условия на Bespoke за персонализация. “

Всеки Rolls-Royce, направен ръчно в Гудууд, Англия, е автомобил Bespoke, основан с цел да извършва желанията на клиента. Поръчването на автомобил Rolls-Royce е извънредно персонален, от време на време даже съкровен развой и в огромна част от случаите клиентите избират да запазят своя шедьовър за себе си, надалеч от любопитни погледи. Изложените в София коли демонстрират доста дребна селекция от чудесните творения, проектирани и създадени на ръка в Дома на Rolls-Royce. Но те съставляват едни от най-хубавите нови екземпляри на Bespoke направата и утвърждават реномето на марката като Дом на лукса.

GHOST `AMBER ROADS´
Ghost Amber Roads е въодушевен от скъпоценния камък Кехлибар, прочут още като Златото на Севера, от неговите цветове, повърхности и настроения. Ghost е оборудван с най-високите софтуерни достижения на Rolls-Royce, а минималистичната му натура го трансформира в съвършеното платно за създание Bespoke. За първи път той демонстрира две нови екстериорни цветови оферти на Bespoke, които да уловят топлия и блестящ темперамент на кехлибара. Звездния таван запазената марка на автомобила чертае историческите търговски направления на кехлибара сред европейския Север и Юг.

BLACK BADGE GHOST
Black Badge Ghost е втората същина на Ghost. Той отразява желанието на една забележителна група от клиенти на Rolls-Royce, която се разграничава от обичайните кодове на лукса. Дизайнът и инженерните решения допълват присъщите качества на оригинала.

BLACK BADGE CULLINAN `ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ МОДАТА´
Black Badge Cullinan е превъзходен правоприемник на класата на Cullinan, само че в духа на Black Badge. Колекцията „ Вдъхновение от модата “ е най-хубавото олицетворение на традицията, което отразява актуалните трендове на комбиниране на допълващи се цветове, с ярки оттенъци и игриви комбинации на повърхности, с цел да се трансформира в част от prêt-à-porter сбирката на Rolls-Royce.
За тази поръчка дизайнерите на Bespoke основават чисто нов багажник, отрупан със звезди. Този неповторим модел разполага с 192 звездички с мека светлина, вградени в перфорираната кожена тапицерия, като иконичният звезден таван намира своето продължение оттатък интериора, при отваряне на багажника.

PHANTOM
Phantom, най-представителният Rolls-Royce, се разполага несъмнено по върховете на лукса. Автомобилът е нашият топ артикул и съставлява най-хубавия образец за дизайна, инженерното осъществяване и направата на Rolls-Royce. Phantom е съвършеното платно за Bespoke, давайки неограничена опция за изява на самостоятелния жанр и характера на клиента. Авангардната технология се слива хармонично с безконечната прелест, а един от най-впечатляващите детайли е галерията, която отдава респект на взаимовръзката на Rolls-Royce с високото изкуство.

По време на банкет в българската столица шеф по корпоративни връзки на Rolls-Royce Motor Cars за Централна и Източна Европа, и Централна Азия Франк Тиман обърна внимание на следното: „ Екипът от дизайнери, инженери и майстори на ръчната направа на Bespoke е най-важното и скъпо преимущество на Rolls-Royce. Това са в действителност невероятни експерти, които провокират границите на направата, материалите и технологията в непрекъснатия си блян към съвършенство. Направлявана от въображението на клиентите ни, програмата Bespoke е същността на Rolls-Royce и утвърждава статуса на компанията като Дом на лукса “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР