Рут Колева търси вдъхновение от еднополовите връзки. Изпълнителката през последните

...
Рут Колева търси вдъхновение от еднополовите връзки. Изпълнителката през последните
Коментари Харесай

Рут Колева се вдъхнови от еднополовите връзки

Рут Колева търси ентусиазъм от еднополовите връзки. Изпълнителката през последните години се е отдала на „ обществено ангажирани ” планове, научи HotArena .

Куиър видео ще е идващият клип на певицата. Това е новата–стара съвременна дума за еднополова обич.

Остават десетина дни до премиерата и клипа на Рут Candy Coated–което в превод значи „ С бонбонова глазура ”.

Видеото е осъществено с присъединяване на танцьори и арт персони от България и чужбина. Рут се въодушевява, откакто гледа „ мил зрелище ” в Барселона, проведено от хомосексуалното общество, написа " България през днешния ден ".

„ Подкрепям цялото ЛГБТ придвижване в България. През годините за мен се трансформира в задача да оказвам помощ и не отстъпвам правата на куиър хората в страната и напредъкът ме прави щастлива. Радвам се, че и други актьори последваха образеца ми.

В началото се усещах сама, бях обект на офанзиви и закани в пресата и обществените мрежи.

Вярвам в любовта, а и съм израснала в страни, където е обикновено да видиш еднополови двойки да показват любовта си. Ще се веселя, в случай че мога да оказа помощ даже малко за смяната на обществото ”, сподели още Рут.

По всичко проличава, че певицата в действителност е извънредно „ обществено ангажирана ”. Тя даже взе присъединяване в клип на Азис, който също от кючеците мина на тематиката за интеграция на ромската общественост.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР