Русото изкушение Златка Райковасъвсем скоро ще бъде вече омъжена жена.

...
Русото изкушение Златка Райковасъвсем скоро ще бъде вече омъжена жена.
Коментари Харесай

Русата Златка удари дъното с кадри от моминското си парти – падение и за гостенките й Андреа, Гущерова и Джумпалова (СНИМКИ 18+)

Русото прелъщение Златка Райковасъвсем скоро ще бъде към този момент омъжена жена. Припомняме, че двамата с Карен се сгодиха при започване на лятото, а предлагането на някогашния тенисист бе доста сантиментално. Явно огромният ден наближава, защото навръх първия образователен ден бе моминското парти на Райкова. Бившата плеймейтка пръсна мрежата със сторита от щурия ваучър, на който е събрала най-хубавите си приятелки, измежду които са Светлана Гущерова, Виктория Джумпарова и Андреа.

 Златка моминско празненство

 моминско празненство Русата Златка

Силиконовата красавица пусна серия от сторита по какъв начин е минала вечерта ѝ и какво тъкмо са правили с девойките, само че това ѝ навлече доста неприятности в интернет пространството. Заляха нея и звездните ѝ гостенки с куп грозни мнения, предава Шоу Блиц.

 Златка моминско празненство

„ Колко к..ви на едно място! И всяка една с по-малко ум от другата “, гласи един от многото мнения с сходен темперамент под видео от празненството, качено в профила на фолк певицата Андреа.

Момичетата се поглезиха с лимузина, ефектни костюми и за похлупак – голият гримьор Цецо Андреев влезе в първокласното возило по прашки и с сексуален танц, който провокира бурни реакции за секунди.

 моминско празненство Райкова

 моминско празненство Златка

От фрагментите се вижда още и че Златка Райкова, която е майка на две деца, май към този момент много покрай предходната си топ форма, поради която е била сигурно на драконовски режими и серия от скъпи процедури.

 Златка Райкова моминско празненство фотоси

Сватбата на Златка и Карен към този момент чука на вратата, само че коя е точната дата, както и мястото на събитието, изкусителката към момента пази в цялостна загадка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР