Русокосата съпруга на българския кечист в WWE Мирослав Баряшев, по-известен

...
Русокосата съпруга на българския кечист в WWE Мирослав Баряшев, по-известен
Коментари Харесай

Лана на Русев прекали! Награби чернокож кечист и мачкаха чаршафите пред камера!

Русокосата брачна половинка на българския кечист в WWE Мирослав Баряшев, по-известен като Русев, Лана, направи своето публично завръщане на кръга. Но по какъв начин го направи!

Всичко стартира с тази целувка, която надалеч не наподобява безобидна:

" Върнах се ", написа Лана под видеото, като почитателите ѝ означават, че не наподобява тази целувка като да е режисирана. " Имам възприятието, че вършиме това и в същинския живот и това не е актьорска игра ", означават някои.

" Това е непоносимо! Съжалявам Русев ", написа различен почитател на Лана.

И таман си помислихме, че Лана няма накъде повече да отиде в провокациите към брачна половинка си, и се появи това видео:

На него, както се вижда Лана сполучливо мачка чаршафите с негър кечист, като в една част от видеото ръката ѝ се плъзга под завивката в частта на Боби Лейшли, единствено с цел да смъкна малко по-късно презрамките на оскъдната си дреха.

Лана явно е подготвена на всичко, с цел да ядоса и предизвика българина. Истината е, че не за първи път тя и Русев са в противникови лагери на кръга, но  за първи път си разрешават сходни интимности, изключително откакто публично се ожениха, акцентира Gong.bg.

Българинът и Лана се ожениха преди 3 години.

Източник thumbnail: https://www.instagram.com/thelanawwe/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР