Руснаците вече са достигнали района в Черно море, където се

...
Руснаците вече са достигнали района в Черно море, където се
Коментари Харесай

Руснаците претърсват усилено района на разбилия се дрон в Черно море

Руснаците към този момент са достигнали региона в Черно море, където се разруши американският дрон, настояват американски високопоставени чиновници на защитата. Според публични лица Русия търси отломките от дрона с кораби и самолети. Генерал Марк Мили, ръководител на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати, уточни, че евентуално няма доста парчета, а дълбочината на морето, където е паднал летателният уред, е огромна. Въпреки това Вашингтон е подхванал стъпки за деактивиране на софтуера. 

Русия предизвести Вашингтон, че летящите дронове покрай Крим рискуват ескалация. Висш военачалник от Съединените щати пък съобщи, че злополуката на американски разследващ дрон, прихванат от съветски самолети, демонстрира все по-агресивното държание на Москва. Инцидентът се приема за първата директна борба сред двете сили от нахлуването на Русия в Украйна.

След случая във вторник Съединените щати и Русия си размениха взаимни обвинявания. Руската страна предизвести американската да стои надалеч от въздушното й пространство. Вчера министрите на защитата на двете страни Сергей Шойгу и Лойд Остин са разискали случая по телефона. Шойгу е споделил на Остин, че полетите на американски дронове край крайбрежията на Крим " имат провокативен темперамент " и могат да доведат до " ескалация в зоната на Черно море ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР